Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch menu

De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 39 p.p. (per tafel vanaf 2 personen)


Fantasie van tomaat, “Burrata”, sesamkrokant, watermeloen, vinaigrette van basilicum en balsamico

***

Filet van roodbaars, fregola sarda pasta, chorizo, langoustine, asperges, gepofte paprika,
beurre blanc met waterkers en limoen

Fijnproeversmenu

Het nieuwe fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 74 p.p.

Bereiding van gepocheerde kreeft, vanille, tomaat, perzik, munt, amandeldressing
(Suggestie wijn/glas: Laurent Miquel Lieu-dit ‘Verité’ Viognier 2021 – € 11,-)

***

Vitello Tonnato “Klassiek”
(Suggestie wijn/glas: Baglio Gibellina ‘U…Passimiento’ 2021 (Nero d’Avola) – € 6,50)

***

Asperges met jus van kokos en curry, gedroogde Jamón de Trevélez en haringkaviaar
(Suggestie wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2022 – € 8,50)

***

Suprème van zwartpootkip, zwezerik, morieltjes, tuinbonen, erwtjes, asperge, munt,
jus van dragon en tijm aardappeltjes
(Suggestie wijn/glas: Conte di Campiano ‘Primitivo’ Riserva 66 – 2019 – € 8,50)

Sharing

Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.)  € 17
.

Tapasschotel “De Luxe” – Jamón de Trevélez, Sopressa, chorizo Ibérico de Bellota, Manchego
24 maanden, olijven, tapenade, brood (2 pers.)
€ 32
.

Taco’s pulled pork, guacomole, zure room, witte kool en gepofte paprika (4 st.) € 24
.

Flammkuchen op oosterse wijze, granaatappel, hummus, munt, peterselie,
Parmesan, Harissa € 22
.

Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 st.)   € 15
.

Mini grijze garnaalkroketjes (8 st.) € 22
.

Voorgerechten

Soepje van asperges met bieslooksnippers € 11,50
.

Asperges op Vlaamse wijze € 22,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.

Asperges met jus van kokos en curry, gedroogde Jamón de Trevélez en haringkaviaar € 24,50
.

Fantasie van tomaat, “Burrata”, sesamkrokant, watermeloen, vinaigrette van basilicum en balsamico € 22
.

Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette € 25,50
(supplement verse truffel + € 7 )
.

Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.

Vitello Tonnato “Klassiek” € 22
.

Tartaar van gamba, avocado, mango, chili en limoen, schuim van kokos en sereh, furikake en wasabimayo € 27
.

Bereiding van gepocheerde kreeft, vanille, tomaat, perzik, munt, amandeldressing € 29
.

Halve babykreeft “Belle Vue” € 27
.

Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 28
.

Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 24
.

Pasta’s

Pasta all’astice, halve/hele gegrilde babykreeft, sausje met bisque, tomaatjes en tuinkruiden € 29/43
.

Pasta met asperges, tuinkruiden, jonge bladspinazie en sausje van kokos en curry € 27
.

Pasta “Vongole”, chili, look, tuinkruiden € 28
.

Hoofdgerechten

Filet van roodbaars, fregola sarda pasta, chorizo, langoustine, asperges, gepofte paprika,
beurre blanc met waterkers en limoen € 36
.

Bouillabaisse “De Luxe”, kreeft, langoustine, roodbaars, zeevruchten, lamsoor,
zeekraal, rouille en toast € 49,50
.

Gebakken zeetong met frietjes, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 45,50
.

Hele babykreeft “Belle Vue” met verse friet of brood € 41,50
.

Suprème van zwartpootkip, zwezerik, morieltjes, tuinbonen, erwtjes, asperge, munt,
jus van dragon en tijm aardappeltjes € 37,50
.

Duo van lam, kroontje en gemarineerde lamssteak, patatas bravas, aioli, salade van venkel,
tomaat, komkommer en munt, rozemarijnsausje € 38
.

Filet pur, slaatje, saus naar keuze (peper/Archiduc/béarnaise/vleesjus), frietjes € 41,50
.

Zesrib Black Angus, slaatje, saus naar keuze (peper/Archiduc/béarnaise/vleesjus), frietjes € 39,50
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 25
.

Asperges op Vlaamse wijze met peterselie aardappelen € 27,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.

Patatas bravas, aioli, slaatje van venkel, tomaat, komkommer en munt, asperges,
rasp van citroen
€ 26
.

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 6,50
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.

Kindergerechten *

(*) Tot en met 12 jaar

Visfilet van de dag met puree € 17
.

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Biefstuk met frietjes € 19
.

Desserten

Taartje met bavarois van aardbei, gekarameliseerde pistachenoten, crumble van witte chocolade ** € 13,50
.

Crème Brûlée ** € 13,50
.

Tiramisu van limoncello € 13,50
(Aanbevolen met huisbereide Limoncello – € 9 per glas – 5 cl)
.

Coupe vanille-ijs met aardbeien (met of zonder slagroom) € 13,50
.

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 11
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 10
.

Plank ‘Antoine’ om te delen (assortiment huisgemaakte koekjes, petit soireekes en snoep) € 25
.

Kinderijsje € 6
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl