Menu
Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs Ⓥ en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.
De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.
U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30
Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:
Lunch menu
De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 39 p.p. (per tafel vanaf 2 personen)
Fantasie van tomaat, “Burrata”, sesamkrokant, watermeloen, vinaigrette van basilicum en balsamico
***
Filet van roodbaars, fregola sarda pasta, chorizo, langoustine, asperges, gepofte paprika,
beurre blanc met waterkers en limoen
Fijnproeversmenu
Het nieuwe fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 74 p.p.
Bereiding van gepocheerde kreeft, vanille, tomaat, perzik, munt, amandeldressing
(Suggestie wijn/glas: Laurent Miquel Lieu-dit ‘Verité’ Viognier 2021 – € 11,-)
***
Vitello Tonnato “Klassiek”
(Suggestie wijn/glas: Baglio Gibellina ‘U…Passimiento’ 2021 (Nero d’Avola) – € 6,50)
***
Asperges met jus van kokos en curry, gedroogde Jamón de Trevélez en haringkaviaar
(Suggestie wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2022 – € 8,50)
***
Suprème van zwartpootkip, zwezerik, morieltjes, tuinbonen, erwtjes, asperge, munt,
jus van dragon en tijm aardappeltjes
(Suggestie wijn/glas: Conte di Campiano ‘Primitivo’ Riserva 66 – 2019 – € 8,50)
Sharing
Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.) Ⓥ € 17
.
Tapasschotel “De Luxe” – Jamón de Trevélez, Sopressa, chorizo Ibérico de Bellota, Manchego
24 maanden, olijven, tapenade, brood (2 pers.) € 32
.
Taco’s pulled pork, guacomole, zure room, witte kool en gepofte paprika (4 st.) € 24
.
Flammkuchen op oosterse wijze, granaatappel, hummus, munt, peterselie,
Parmesan, Harissa Ⓥ € 22
.
Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 st.) Ⓥ € 15
.
Mini grijze garnaalkroketjes (8 st.) € 22
.
Voorgerechten
Soepje van asperges met bieslooksnippers Ⓥ € 11,50
.
Asperges op Vlaamse wijze Ⓥ € 22,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.
Asperges met jus van kokos en curry, gedroogde Jamón de Trevélez en haringkaviaar € 24,50
.
Fantasie van tomaat, “Burrata”, sesamkrokant, watermeloen, vinaigrette van basilicum en balsamico Ⓥ € 22
.
Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette € 25,50
(supplement verse truffel + € 7 )
.
Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.
Vitello Tonnato “Klassiek” € 22
.
Tartaar van gamba, avocado, mango, chili en limoen, schuim van kokos en sereh, furikake en wasabimayo € 27
.
Bereiding van gepocheerde kreeft, vanille, tomaat, perzik, munt, amandeldressing € 29
.
Halve babykreeft “Belle Vue” € 27
.
Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 28
.
Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 24
.
Pasta’s
Pasta all’astice, halve/hele gegrilde babykreeft, sausje met bisque, tomaatjes en tuinkruiden € 29/43
.
Pasta met asperges, tuinkruiden, jonge bladspinazie en sausje van kokos en curry Ⓥ € 27
.
Pasta “Vongole”, chili, look, tuinkruiden € 28
.
Hoofdgerechten
Filet van roodbaars, fregola sarda pasta, chorizo, langoustine, asperges, gepofte paprika,
beurre blanc met waterkers en limoen € 36
.
Bouillabaisse “De Luxe”, kreeft, langoustine, roodbaars, zeevruchten, lamsoor,
zeekraal, rouille en toast € 49,50
.
Gebakken zeetong met frietjes, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 45,50
.
Hele babykreeft “Belle Vue” met verse friet of brood € 41,50
.
Suprème van zwartpootkip, zwezerik, morieltjes, tuinbonen, erwtjes, asperge, munt,
jus van dragon en tijm aardappeltjes € 37,50
.
Duo van lam, kroontje en gemarineerde lamssteak, patatas bravas, aioli, salade van venkel,
tomaat, komkommer en munt, rozemarijnsausje € 38
.
Filet pur, slaatje, saus naar keuze (peper/Archiduc/béarnaise/vleesjus), frietjes € 41,50
.
Zesrib Black Angus, slaatje, saus naar keuze (peper/Archiduc/béarnaise/vleesjus), frietjes € 39,50
.
Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 25
.
Asperges op Vlaamse wijze met peterselie aardappelen Ⓥ € 27,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.
Patatas bravas, aioli, slaatje van venkel, tomaat, komkommer en munt, asperges,
rasp van citroen Ⓥ € 26
.
Supplementen:
Grijze garnalen (20gr) € 6,50
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.
Kindergerechten *
(*) Tot en met 12 jaar
Visfilet van de dag met puree € 17
.
Vol-au-vent met frietjes € 15
.
Biefstuk met frietjes € 19
.
Desserten
Taartje met bavarois van aardbei, gekarameliseerde pistachenoten, crumble van witte chocolade ** € 13,50
.
Crème Brûlée ** € 13,50
.
Tiramisu van limoncello € 13,50
(Aanbevolen met huisbereide Limoncello – € 9 per glas – 5 cl)
.
Coupe vanille-ijs met aardbeien (met of zonder slagroom) € 13,50
.
Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 11
.
Café Glacé (met of zonder slagroom) € 10
.
Plank ‘Antoine’ om te delen (assortiment huisgemaakte koekjes, petit soireekes en snoep) € 25
.
Kinderijsje € 6
.
(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl