Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u ons huidige menu 2023
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Verrassingslunch

De verrassingslunch is verkrijgbaar alle dagen op de middag. Laat u verrassen door onze chef met een culinair voor-en hoofdgerecht.
voor € 39 p.p.

Fijnproeversmenu

Het nieuwe fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 65 p.p.

Fijnproeversmenu

Tataki van gebrande zalm, wasabi, miso mayo, furikake, sausje van haringkaviaar
&
Chicken Masala, pickled onion, gerookte paprika, komkommer, zure room, pappadum

***

Cassoulet van Noordzeeschelpjes, gerookte paling, beurre blanc, tuinkruiden en tomaatjes
&
Traag gegaard buikspek, peer, graanmosterd, brokkelkaas

***

Gegrilde Ibérico de Bellota (Pluma), gekarameliseerd witloof,
kroketje van ham en witloof, crème van Comté kaas, Duchesse aardappel, sausje van Madeira

Sharing

Sharing dishes

Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.)  € 14,50
.

Tapasschotel “De Luxe” – Jamón de Trevélez, Sopressa, chorizo Ibérico de Bellota, Manchego
24 maanden, olijven, tapenade, brood (2 pers.)
€ 32
.

Nacho’s, cheddar, jalapeño, geroosterde paprika, guacamole, zure room € 14,50
.

Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 st.)  € 14,50
.

Mini grijze garnaalkroketjes (8 st.)  € 18,50
.

Voorgerechten

Voorgerechten

Witloofsoep met grijze garnalen € 9,50
.

Tataki van gebrande zalm, wasabi, miso mayo, furikake, sausje van haringkaviaar € 19,50
.

Cassoulet van Noordzeeschelpjes, gerookte paling, beurre blanc, tuinkruiden en tomaatjes € 19,50
.

Lauwwarme carpaccio van skrei, gepocheerd kwartelei, kruidenboter,
schuim van gerookte melk, kruidensla
€ 23,50
.

Carpaccio van “Holstein”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 24
(supplement verse truffel + € 5)
.

Vitello Tonnato “Klassiek” € 19,50
.

Traag gegaard buikspek, peer, graanmosterd, brokkelkaas € 21
.

Chicken Masala, pickled onion, gerookte paprika, komkommer, zure room, pappadum € 19,50
.

Quinoa, gepekelde butternut, geroosterde broccoli, vadouvan en chermoula € 19
.

Geprakte aardappel, gepocheerd ei, jonge bladspinazie, mousselinesaus € 19
.

Kaaskroketten (2 st.), Parmesan en Brugge Oud € 17
.

Huisbereide garnaalkroketten (2 st.) € 20
.

Duo van kroketten, Parmesan en garnaal € 18,50
.

Pasta’s

Pasta’s

Pasta met Noordzeeschelpjes, chili en tuinkruiden € 26,50
.

Pasta Tartufata, champignons, truffeltapenade, peterselie   € 23
(supplement verse truffel + € 5)
.

Pasta Carbonara, pancetta, peterselie € 22
.

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Op vel gebakken skrei, geprakte aardappel, gepocheerd ei,  jonge bladspinazie, grijze garnalen, mousselinesaus € 33
.

Op vel gebakken roodbaars, quinoa, gepekelde butternut, geroosterde broccoli, vadouvan en chermoula € 31
.

Gebakken zeetong met verse friet, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 42,50
.

Filet Pur, witloofslaatje, saus naar keuze (peper/bearnaise/vleesjus), verse friet € 37,50
.

Ierse côte-à-l’os (2 pers.), slaatje, saus naar keuze (peper/bearnaise/vleesjus), verse friet € 37,50 p.p.
.

Gegrilde Ibérico de Bellota (Pluma), gekarameliseerd witloof, kroketje van ham en witloof, crème van Comté kaas, Duchesse aardappel, sausje van Madeira € 36,50
.

Piepkuiken “Clamart”, structuren van erwtjes, munt, kropsla, dragonsausje, rösti € 32      
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 24
.

Quinoa, gepekelde butternut, geroosterde broccoli, vadouvan en chermoula € 24
.

Geprakte aardappel, gepocheerd ei, jonge bladspinazie, mousselinesaus € 24
.

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 6,50
.
Tomatenslaatje € 5
.
Witloofslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 5
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.

Kindergerechten *

(*) Tot en met 12 jaar

Kindergerechten

Fish & chips € 15
.

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Filet Pur met frietjes € 18
.

Desserten

Desserten

Crumble appeltaart, speculaasijs, vanillesaus ** € 13,50
.

Fantasie van praliné en karamel met krokant van pinda en ijs van Ferrero Rocher ** € 13,50
.

Moulleux met vanille ijs (met of zonder slagroom) ** € 13,50
.

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 11
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 10
.

Assortiment kaas (5 soorten) met garnituur € 18
.

Snoepplank (macarons, koekjes, neuzen, spekken en nougat) € 11,50
.

Kinderijsje € 6
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl