
Menu
Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs Ⓥ en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.
De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.
U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30
Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch menu
De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 37 p.p. (per tafel vanaf 2 personen)
Traag gegaarde varkenswang, crème van vergeten groenten, krokante uienringen, sausje van kriekbier
***
Gekonfijte steenbolk (visgerecht), zoetzure bloemkool, pani puri, crème van peterseliewortel, schuimige witte wijnsaus, vinaigrette van peterselie en rode ui, haringkaviaar

Fijnproeversmenu
Het nieuwe fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 74 p.p.
Gemarineerde zalm in gin-tonic met citroenkruim, crème van rode biet, geroosterde venkel en smaken van komkommer
(Suggestie wijn/glas: Château Saint Robert ‘Cuvée Poncet Deville’ 2021 – € 11,-)
***
Carpaccio van coquilles, flespompoen, bleekselder, Granny Smith, pancetta en walnoten
(Suggestie wijn/glas: Laurent Miquel Lieu-dit ‘Verité’ Viognier 2021 – € 11,-)
***
Terranyaki van kalfszwezerik, Enoki paddenstoelen, Rock Chives
(Suggestie wijn/glas: Tavel Corne-Loup 2018 – € 8,50)
***
Reefilet, savooi met spek, gekarameliseerd witloof, boschampignons, appeltje met veenbesjes,
pommes dauphines, sausje van cognac
(Suggestie wijn/glas: Château Tayac 2016(Margaux) – € 13,-)
***
Crumble appeltaart, speculaas-ijs, vanillesaus
(Suggestie wijn/glas: Château Rieussec – Sauternes 2018 (Zoete wijn) – € 18,- (8 cl))

Sharing
Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.) Ⓥ € 16
.
Tapasschotel “De Luxe” – Jamón de Trevélez, Sopressa, chorizo Ibérico de Bellota, Manchego
24 maanden, olijven, tapenade, brood (2 pers.) € 32
.
Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 st.) Ⓥ € 14,50
.
Mini grijze garnaalkroketjes (8 st.) € 18,50
.

Voorgerechten
Witloofroomsoep met grijze garnalen € 11
.
Gemarineerde zalm in gin-tonic met citroenkruim, crème van rode biet,
geroosterde venkel en smaken van komkommer € 25
.
Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 24
(supplement verse truffel + € 7)
.
Carpaccio van coquilles, flespompoen, bleekselder, Granny Smith, pancetta en walnoten € 25
.
Terranyaki van kalfszwezerik, Enoki paddenstoelen, Rock Chives € 28
(supplement verse truffel + € 7)
.
Traag gegaarde varkenswang, crème van vergeten groenten, krokante uienringen, sausje van kriekbier € 24
.
Gebakken ganzenlever met Broechemse appeltjes, portsaus en rozijnentoast ** € 29
.
Pasta Tartufata met truffel, boschampignons, peterselie Ⓥ € 19 (VG)
(supplement verse truffel + € 7)
.
Salade van couscous, granaatappel, blauwe bes, mousseline van aardappel,
vinaigrette van vadouvan en soja en limoen Ⓥ € 19 (VG)
.
Granola van pastinaak, geitenkaas, rode biet en boschampignons Ⓥ € 19 (VG)
.
Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 24
.
Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 20
.
(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl

Kreeft
Halve/hele kreeft “Belle Vue” € 32 / € 59
.
Halve/hele kreeft “Armoricaine” € 32 / € 59
.
Halve/hele kreeft “Thermidor” € 32 / € 59
.

Hoofdgerechten
Gebakken zeetong met verse friet, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 45,50
.
Corvinafilet, kingkrab, jonge bladspinazie, puree met prei en tuinkruiden, grijze garnalen en sausje van kreeft € 39
.
Gekonfijte steenbolk (visgerecht), zoetzure bloemkool, pani puri, crème van peterselie wortel, schuimige witte wijnsaus, vinaigrette van peterselie en rode ui, haringkaviaar € 29,50
.
Reefilet, savooi met spek, gekarameliseerd witloof, boschampignons, appeltje met veenbesjes,
pommes dauphines, sausje van cognac € 47
.
Hazenrug “Harlekijn” met wildgarnituur, 2 sauzen, amandelkroketjes € 42
.
Entrecote Black Angus, slaatje, saus naar keuze (peper/archiduc/bearnaise/vleesjus), frietjes € 36,50
.
Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 25
.
Pasta Tartufata met truffel, boschampignons, peterselie Ⓥ € 26 (HG)
(supplement verse truffel + € 7)
.
Salade van couscous, granaatappel, blauwe bes, mousseline van aardappel,
vinaigrette van vadouvan en soja en limoen Ⓥ € 26 (HG)
.
Granola van pastinaak, geitenkaas, rode biet en boschampignons Ⓥ € 26 (HG)
.
Supplementen:
Grijze garnalen (20gr) € 5
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.

Kindergerechten *
(*) Tot en met 12 jaar
Visfilet van de dag met puree € 17
.
Vol-au-vent met frietjes € 15
.
Biefstuk met frietjes € 19
.

Desserten
Crumble appeltaart, speculaas-ijs, vanillesaus ** € 13,50
.
Moelleux met vanille ijs (met of zonder slagroom) ** € 13,50
.
Crêpes Suzette “Antoine” ** € 13,50
.
Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 11
.
Café Glacé (met of zonder slagroom) € 10
.
Assortiment kaas (5 soorten) met garnituur € 18
.
Snoepplank (2 pers.) € 15
.
Kinderijsje € 6
.
(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl