Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch

De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 37 p.p.

Regelmatig nieuwe gerechten met dagverse producten

Fijnproeversmenu

Het fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 76 p.p.

Crispy Rice, king krab, wasabi, bieslook
(Suggestie rosé wijn/glas: San Marzano Tramari 2023 – € 6,80)

***

Tartaar van lam, courget, yoghurt, feta, geroosterde lookolie, toets van lavendel
(Suggestie rode wijn/glas: Thanisch d’Accord 2022 Duitse Moezelwijn – € 8,50)

***

Kabeljauw gegaard in jerksaus, zilveruitjes Ti-Malice, gegrilde ananas
(Suggestie witte wijn/glas: Laurent Miquel Lieu-dit ‘Verité’ Viognier 2021 – € 11,-)

***

Gelakte kalfsschouder, zomergroentjes, truffel, champignonjus en kroketjes
(Suggestie rode wijn/glas: Conte di Campiano ‘Primitivo’ Riserva 66 – 2019 – € 8,50)
***


Citroentaart met framboosjes en meringue
(Suggestie: glas limoncello – huisbereid – € 9,-)

Voorgerechten

Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.

Crispy Rice, king krab, wasabi, bieslook € 27
.

Tartaar van lam, courget, yoghurt, feta, geroosterde lookolie, toets van lavendel € 24
.

Sous-vide gegaarde prei, kokoscurry, Argentijnse wilde gamba in kataifi € 22
.

Kabeljauw gegaard in jerksaus, zilveruitjes Ti-Malice, gegrilde ananas € 23
.

Halve kreeft “Belle Vue” € 29
.

Tomaat met Belgische grijze garnalen (1 st.) € 23
.

Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 28
.

Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 24
.

Huisbereide kaaskroketten (2 st.), Parmesan en Brugge Oud € 17,50
.

Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.) € 17
.

Pasta’s

Pasta all’astice, halve/hele gegrilde kreeft, sausje met bisque, tomaatjes en tuinkruiden € 32/58
.

Pasta “Vongole”, chili, look, tuinkruiden € 28
.

Pasta aïoli, pomodoro, chili, tuinkruiden en Parmesan € 24
.

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong met frietjes, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 45,50
.

Op vel gebakken kabeljauwhaasje, preipuree, Argentijnse wilde gamba, jonge bladspinazie, sausje van bisque € 34
.

Tomaat met Belgische grijze garnalen (2 st.) en frietjes € 37
.

Hele kreeft “Belle Vue” met frietjes of brood € 54
.

Gelakte kalfsschouder, zomergroentjes, truffel, champignonjus en kroketjes € 34
.

Surf en turf van kreeft en filet pur, barbecue gegaarde groentjes, krielaardappeltjes, kreeftenbearnaise € 46,50
.

Filet pur, saus naar keuze (peper/Archiduc/béarnaise/vleesjus), slaatje, frietjes € 41,50
.

Entrecote “Black Angus”, saus naar keuze (peper/Archiduc/ bearnaise/vleesjus), slaatje, frietjes € 32,50
.

Rollade parelhoen, ganzenlever, zwezerik, zomertruffel, champignons, schuim van aardappel en garnaal, gevogeltejus € 39
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 25
(supplement grijze garnalen & zwezerik + € 13,50)
.

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 6,50
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.

Kindergerechten *

(*) Tot en met 12 jaar

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Filet pur met frietjes € 19
.

Desserten

Citroentaart met framboosjes en meringue € 13,50
.

Sabayon met marsala (2 pers.) € 13,50 (p.p.)
.

Crème Brûlée huisgemaakt !! ** € 13,50
.

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 11
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 10
.

Plank ‘Antoine’ om te delen (assortiment huisgemaakte koekjes, petit soireekes en snoep – 2 à 3 p.) € 19
.

Kinderijsje € 6
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl