Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch menu

De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 37 p.p. (per tafel vanaf 2 personen)


Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette

***
Asperges op Vlaamse wijze met peterselie aardappelen

Fijnproeversmenu

Het nieuwe fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 74 p.p.

Sashimi van coquille, tarama, asperges, geroosterde puntpaprika, langoustine, haringkaviaar, vinaigrette van lavas
(Suggestie wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2022 – € 8,50)

***

Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette
(Suggestie wijn/glas: Baglio Gibellina ‘U…Passimiento’ 2021 (Nero d’Avola) – € 6,50)

***

Asperges op Vlaamse wijze
(Suggestie wijn/glas: Laurent Miquel Lieu-dit ‘Verité’ Viognier 2021 – € 11,-)

***

Duo van kalf, lende en Rib-eye, fantasie van broccoli, vinaigrette van kappertjes en pinda,
crème van daslook, gratin dauphinois, kalfsjus
(Suggestie wijn/glas: Conte di Campiano ‘Primitivo’ Riserva 66 – 2019 – € 8,50)

***

Tiramisu van limoncello
(Aanbevolen met huisbereide limoncello – € 9,-/glas (5 cl))


Sharing

Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.)  € 16
.

Tapasschotel “De Luxe” – Jamón de Trevélez, Sopressa, chorizo Ibérico de Bellota, Manchego
24 maanden, olijven, tapenade, brood (2 pers.)
€ 32
.

Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 st.)  € 15
.

Mini grijze garnaalkroketjes (8 st.) € 22
.

Crispy parelhoen, limoen-sesam dip € 19
.

Voorgerechten

Soepje van asperges met bieslooksnippers € 11
.

Sashimi van coquille, tarama, asperges, geroosterde puntpaprika, langoustine, haringkaviaar, vinaigrette van lavas € 29,50
.

Buikspek, appelstroop, shiitake, 5-spice, citrus- en sesammayo, frisse komkommer € 21,50
.

Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.

Asperges op Vlaamse wijze € 22,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.

Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus € 23,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.

Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.

Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 27
.

Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 23
.

Risotto met asperges en tuinkruiden € 19
.

Pasta “Vongole”, chili, look, tuinkruiden, witte wijn € 21
.

Mousse van aardappel en prei, asperges, zeekraal, gebrande prei, tomaat, citrusmayo € 21
.

Geprakte aardappel, asperges, gepocheerd ei, jonge bladspinazie, mousselinesaus € 22
.

Hoofdgerechten

Traag gegaarde filet van roggevleugel, mousse van aardappel en prei, asperges, zeekraal,
gebrande prei, beurre blanc van sereh en peterselie, vongole € 36,50
.

Gegrilde zalm, asperges, jonge bladspinazie, geprakte aardappel, gepocheerd ei, mousselinesaus, garnalen € 33,50
.

Gebakken zeetong met frietjes, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 45,50
.

Filet pur, slaatje, saus naar keuze (peper/Archiduc/béarnaise/vleesjus), frietjes € 41,50
.

Zesrib Black Angus, slaatje, saus naar keuze (peper/Archiduc/béarnaise/vleesjus), frietjes € 37,50
.

Rollade van konijn en ganzenlever, Jamón de Trevélez, jonge bladspinazie, mini-oesterzwam,
asperges, truffeljus, gekonfijte aardappel met rozemarijn
€ 39
.

Duo van kalf, lende en Rib-eye, fantasie van broccoli, vinaigrette van kappertjes en
pinda, crème van daslook, gratin dauphinois, kalfsjus
€ 38
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 25
.

Asperges op Vlaamse wijze met peterselie aardappelen € 27,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.

Risotto met asperges en tuinkruiden € 24
.

Pasta “Vongole”, chili, look, tuinkruiden € 27
.

Mousse van aardappel en prei, asperges, zeekraal, gebrande prei, tomaat, citrusmayo € 24
.

Geprakte aardappel, asperges, gepocheerd ei, jonge bladspinazie, mousselinesaus € 24
.

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 5
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.

Kindergerechten *

(*) Tot en met 12 jaar

Visfilet van de dag met puree € 17
.

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Biefstuk met frietjes € 19
.

Desserten

Crème Brûlée ** € 13,50
.

Moelleux met vanille ijs ** (met of zonder slagroom) € 13,50
.

Tiramisu van limoncello € 13,50
(Aanbevolen met huisbereide Limoncello – € 9 per glas – 5 cl)
.

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 11
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 10
.

Assortiment kaas (5 soorten) met garnituur € 18
.

Snoepplank (2 pers.) € 15
.

Kinderijsje € 6
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl