Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u ons huidige zomermenu 2022
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Verrassingslunch

De verrassingslunch is verkrijgbaar alle dagen op de middag. Laat u verrassen door onze chef met een culinair voor-en hoofdgerecht.
voor € 39 p.p.

Fijnproeversmenu

Het nieuwe fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 64 p.p.
.

“Burrata” mozzarella, structuren van tomaat, popcorn van basilicum
&
Traag gegaarde roggevleugel, kruidenkorst, structuren van rode bieten en pompoen, gebrande ui, espuma van citroenmelisse

.

Tataki van rund, krokante polenta, fantasie van tomaat en Aziatische toetsen
&
Gambas à la Plancha, tomatensalsa, focaccia, aïoli
.

Traag gegaarde short Rib “Holstein”, jacket potato met zure room, cheddar, spek en bosui, slaatje, dip “Antoine”

Sharing

Zomerse bruschetta’s met tomaat (5 st.)  € 14,50
.

Tapasschotel “De Luxe” – Jamón de Trevélez, Sopressa, chorizo Ibérico de Bellota, Manchego
24 maanden, olijven, tapenade, brood (2 pers.)
€ 32
.

Taco’s (4 stuks), pulled pork, witte kool, guacamole, zure room, gerookte paprika € 18,50
.

Nacho’s, cheddar, jalapeño, geroosterde paprika, guacamole, zure room  € 14,50
.

Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 st.)  € 14,50
.

Mini garnaalkroketjes (8 st.)  € 18,50
.

Voorgerechten

Vitello Tonnato “Klassiek” € 19,50
.

Carpaccio van “Holstein”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 24
.

“Burrata” mozzarella, structuren van tomaat, popcorn van basilicum € 21
.

Tataki van rund, krokante polenta, fantasie van tomaat en Aziatische toetsen € 21
.

Traag gegaarde roggevleugel, kruidenkorst, structuren van rode biet en pompoen, gebrande ui, espuma van citroenmelisse € 23,50
.

Gegrilde octopus, avocado, chili, limoen, gerookte paprikacoulis € 23
.

Halve kreeft “Belle Vue” € 27,50
.

Kaaskroketten (2 st.), Parmesan en Brugge Oud € 17
.

Huisbereide garnaalkroketten (2 st.) € 20
.

Duo van kroketten, Parmesan en garnaal € 18,5
.

Pasta’s

Pasta pesto, Parmesan, pijnboompit, rucola  € 19
.

Halve kreeft, pasta met tuinkruiden, sauce vierge € 34
.

Pasta all’arrabiata met verse Parmesan, trostomaatjes, basilicum en rode chili  € 21
.

Hoofdgerechten

Bouillabaisse “De Luxe”, langoustine, kreeft, gamba, zeevruchten, lamsoor, zeekraal, rouille en toast € 41
.

Grietfilet, geprakte aardappel, mousseline, gepocheerd ei, jonge bladspinazie, garnalen € 37,50
.

Gambas à la Plancha, tomatensalsa, focaccia, aïoli € 29
.

Gebakken zeetong (+- 500gr) met verse friet, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 39,50
.

Hele kreeft “Belle Vue” met verse friet of brood € 54
.

Traag gegaarde short Rib “Holstein”, jacket potato met zure room, cheddar, spek en bosui, slaatje, dip “Antoine” € 32
.

Gemarineerde lamssteak, gnocchi, tuinkruiden, kappers, groene asperges, trostomaat, scamorza, jus van salie € 29
.

Filet Pur Black Angus, zomers slaatje, saus naar keuze (peper/bearnaise/vleesjus), verse friet € 36
.

Zesrib “Wet aged”, zomers slaatje, saus naar keuze (peper/bearnaise/vleesjus), verse friet € 36
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 23,50
.

Geprakte biologische aardappel, mousseline, gepocheerd ei, jonge bladspinazie € 23,50
.

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 6,50
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Truffelmayonaise € 5
.
Verse zomertruffel € 12
.
Frietjes of kroketten € 5
.

Kindergerechten *

(*) Tot en met 12 jaar

Fish & chips € 15
.

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Filet Pur met frietjes € 18
.

Desserten

“Biekes” tiramisu, biscuit amaretto, mousse van mascarpone, gelei van amaretto en espresso, crumble van cacao, ijs van koffie ** € 13,50
.

Huisgemaakte chocolade brownie met gezouten karamel en pecannoten, vanillesaus en ambachtelijk bereid Snickerijs ** € 13,50
.

Dessertje op basis van platte kaas, vanille, structuren van aardbei, zand van framboos ** € 13,50
.

Dame Blanche van huisbereid ijs (met of zonder slagroom) € 10
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 9,50
.

Assortiment kaas (5 soorten) met garnituur € 18
.

Snoepplank (macarons, koekjes, neuzen, spekken en nougat) € 9,50
.

Kinderijsje € 6
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl