
Menu
Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs Ⓥ en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.
De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.
U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30
Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch
De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 38 p.p.
Wekelijks nieuwe verrassingslunch met dagverse producten

Fijnproeversmenu
Het fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 74 p.p.
Tataki van zalm, misomayo, fantasie van wasabi, crème van ponzu
(Suggestie witte wijn/glas: Pouilly Fumé ‘Les Chantebines’ Domaine Pabiot 2023 – € 11,-)
***
Huisgemaakte ravioli, ricotta, spinazie en parmaham, sausje van tomaat en basilicum
(Suggestie rosé wijn/glas: Tavel Corne-Loup 2023- € 9,-)
***
Gekonfijte lamsschouder, ratatouille groentjes, ovenaardappel, sausje van rozemarijn
(Suggestie rode wijn/glas: Baglio Gibellina ‘U…Passimiento’ 2022 (Nero d’Avola) – € 7,-)
***
Tiramisu met rode vruchten
(Suggestie zoete witte wijn/glas: Sauternes – Château Rieussec 2018 – € 18,- (8 cl))

Voorgerechten
Tartaar van tonijn en King krab, rode curry, sesam en limoen, sojaparels, tuinkruiden € 29
.
Tataki van zalm, misomayo, fantasie van wasabi, crème van ponzu € 24
.
King krabpoten met kruidenboter en brood € 35
.
Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 27
.
Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 23
.
Soepje van erwt, rookworst en croutons € 11
.
Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.
Gekarameliseerd buikspek, atjar tjampoer, mango- en kimchi mayo € 22
.
Huisgemaakte ravioli, ricotta, spinazie en parmaham, sausje van tomaat en basilicum € 24
.
Bouillon van saffraan, gremolata, zeekraal, chili, sugarsnaps, krielaardappel Ⓥ € 19
.
Gebakken rijst, curry olie, zongedroogde tomaat, rucola, coulis van gerookte paprika Ⓥ € 19
.
Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.) Ⓥ € 17
.

Hoofdgerechten
Gebakken zeetong, tomatenslaatje, huisgemaakte tartaar, verse friet € 48,50
.
Gegrilde tonijn, gebakken rijst, curry olie, zongedroogde tomaat, rucola, coulis van gerookte paprika € 36
.
Bouillon van saffraan, skrei, gremolata, vongole, zeekraal, chili, sugarsnaps, krielaardappel € 34,50
.
Pasta ‘Vongole’, chili, look, tuinkruiden € 28
.
Tomahawk Duroc d’olives, truffelpuree, shiitake, groene asperges, gepofte tomaat, sausje van Madeira € 37
.
Gekonfijte lamsschouder, ratatouille groentjes, ovenaardappel, sausje van rozemarijn € 33,50
.
Zesrib ‘Black Angus’, saus naar keuze (peper/Archiduc/ bearnaise/vleesjus), verse friet € 38,50
.
Filet pur ‘Black Angus’, saus naar keuze (peper/Archiduc/bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet € 42
.
Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 26
.
Bouillon van saffraan, gremolata, zeekraal, chili, sugarsnaps, krielaardappel Ⓥ € 26
.
Gebakken rijst, curry olie, zongedroogde tomaat, rucola, coulis van gerookte paprika Ⓥ € 26
Supplementen:
Grijze garnalen (20gr) € 5
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes/kroketten € 5
.

Kindergerechten *
(*) Tot en met 12 jaar
Vol-au-vent met frietjes € 15
.
Filet pur met frietjes € 19
.

Desserten
Tiramisu met rode vruchten ** € 13,50
.
Moelleux met vanille-ijs (met of zonder slagroom) ** € 13,50
.
Crème Brûlée huisgemaakt !! ** € 13,50
.
Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 12
.
Café Glacé (met of zonder slagroom) € 12
.
Assortiment kaas (5 soorten) met garnituur en rozijnentoast € 19
.
Kinderijsje € 6
.
(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl