Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch

De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 38 p.p.

Wekelijks nieuwe verrassingslunch met dagverse producten

Fijnproeversmenu

Het fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 79 p.p.

Salade van king crab, kletskop, yuzu, komkommerjus
(Suggestie witte wijn/glas: Aldeneyck ‘Chardonnay’ 2022 – € 13,-)

***

Rollade van duif traag gegaard, pistache, aardappelkrokantjes, mini maïs, jus van duif
(Suggestie rode wijn/glas: Baglio Gibellina ‘U…Passimiento’ 2022 (Nero d’Avola) – € 7,-)

***

Hertenkalffilet, savooi met spek, gekarameliseerd witloof, knolselder,
appeltje met veenbesjes, jus van oude port, amandelkroketjes

(Suggestie rode wijn/glas: Château d’Arsac 2016 (Margaux) – € 13,-)
***


Tarte tatin, speculaasijs, vanillesaus
(Suggestie zoete witte wijn/glas: Sauternes 2018 – € 18,- (8 cl))

Voorgerechten

Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.

Witloofroomsoep, grijze garnalen, bieslooksnippers € 12
.

Tataki van tonijn, ponzucrème, misomayo, furikake € 24
.

Salade van king crab, kletskop, yuzu, komkommerjus € 31
.

King crabpoten met kruidenboter en brood € 35
.

Pata negra, gepocheerd hoeve-ei, jonge bladspinazie, schuim van cepes € 24
(supplement verse truffel + € 7)
.

Rollade van duif traag gegaard, pistache, aardappelkrokantjes, mini maïs, jus van duif € 24
.

Gebakken ganzenlever, gekarameliseerde appel, rozijnentoast, oude Port € 31
.

Risotto met boschampignons en truffel € 22
(supplement verse truffel + € 7)
.

Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 27
.

Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 23
.

Huisbereide kaaskroketten (2 st.), Parmesan en Brugge Oud € 18
.

Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.) € 17
.

Bordje Pata negra (80 gr)  € 22
.

Pasta’s

Pasta Tartufata met boschampignons, peterselie, look € 26
(supplement verse truffel + € 7)
.

Pasta king crab, kreeftensausje, tomaatjes, chili, look en tuinkruiden € 49
.

Pasta aïoli, pomodoro, chili, tuinkruiden en Parmesan € 24
.

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong met verse friet, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 48,50
.

Corvinafilet, geprakte aardappel, jonge bladspinazie, grijze garnalen, gepocheerd ei, mousselinesaus € 37,50
.

Hertenkalffilet, savooi met spek, gekarameliseerd witloof, knolselder,
appeltje met veenbesjes, jus van oude port, amandelkroketjes
€ 39,50
.

Fazant ‘Brabançonne’ op karkas gebakken, gekonfijte bil, gekarameliseerd witloof, fine champagnesaus, amandelkroketjes € 37
.

Filet pur, saus naar keuze (peper/Archiduc/bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet € 41,50
.

Zesrib ‘Black Angus’, saus naar keuze (peper/Archiduc/ bearnaise/vleesjus), verse friet € 38,50
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 25
(supplement grijze garnalen & zwezerik + € 13,50)
.

Geprakte aardappel, jonge bladspinazie, gepocheerd ei, mousselinesaus € 24
.

Risotto met boschampignons en truffel € 28
(supplement verse truffel + € 7)

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 5
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes/kroketten € 5
.

Kindergerechten *

(*) Tot en met 12 jaar

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Filet pur met frietjes € 19
.

Desserten

Tarte tatin, speculaasijs, vanillesaus ** € 14,50
.

Sabayon met marsala (2 pers.) € 13,50 (p.p.)
.

Crème Brûlée huisgemaakt !! ** € 13,50
.

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 12
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 12
.

Assortiment kaas (5 soorten) met garnituur en rozijnentoast € 19
.

Kinderijsje € 6
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl