
Menu
Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs Ⓥ en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.
De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.
U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30
Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch menu
De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 39 p.p. (per tafel vanaf 2 personen)
Lunchmenu
Asperges op Vlaamse wijze
of
Kaaskroketten (2 st.), Parmesan en Brugge Oud
***
Lengfilet, geprakte aardappel, gepocheerd ei, jonge bladspinazie, grijze garnalen, mousselinesaus
of
Gelakte shortribs van “Duroc varken”, patatas bravas, aioli, slaatje van gegrilde broccoletti, groene asperges, sucrine, rasp van citroen
***
Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom)
of
Café Glacé (met of zonder slagroom)

Fijnproeversmenu
Het nieuwe fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 69 p.p.
Fijnproeversmenu
Tartaar van rund met verse truffel, jonge bladspinazie, Parmesan en focaccia krokant
&
Ceviche van kabeljauw, chili, koriander, limoen, gazpacho van groene appel, komkommer, munt, chips van mais
***
Steamed buns, gelakt buikspek, gemarineerde enoki, tomatenmarmelade, limoen-sesammayo
&
In vanilleboter gegaarde kreeft, asperges, avocado, krokant van roze pompelmoes, kreeftenmayo, kaviaar
***
Côte de veau, viennoise van dragon, lentegroentjes, crème van erwtjes, aardappelsavarin, sausje van rode Port

Sharing
Sharing dishes
Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.) Ⓥ € 15,50
.
Tapasschotel “De Luxe” – Jamón de Trevélez, Sopressa, chorizo Ibérico de Bellota, Manchego
24 maanden, olijven, tapenade, brood (2 pers.) € 32
.
Steamed buns, gelakt buikspek, gemarineerde enoki, tomatenmarmelade, limoen-sesammayo (4 st.) € 24
.
Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 st.) Ⓥ € 14,50
.
Mini grijze garnaalkroketjes (8 st.) Ⓥ € 18,50
.

Voorgerechten
Voorgerechten
Soepje van asperges met bieslooksnippers Ⓥ € 9,50
.
Asperges op Vlaamse wijze Ⓥ € 22,50
.
Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus € 24,50
.
Tartaar van rund met verse truffel, jonge bladspinazie, Parmesan en focaccia krokant € 26,50
.
Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 24
(supplement verse truffel + € 5,- )
.
In vanilleboter gegaarde kreeft, asperges, avocado, krokant van roze pompelmoes, kreeftenmayo, kaviaar € 29
.
Ceviche van kabeljauw, chili, koriander, limoen, gazpacho van groene appel, komkommer, munt, chips van mais € 25
.
Halve babykreeft “Belle Vue” € 24,50
.
Trio van garnaal – soepje/slaatje/kroket € 24
.
Kaaskroketten (2 st.), Parmesan en Brugge Oud Ⓥ € 17
.
Huisbereide garnaalkroketten (2 st.) € 20
.
Duo van kroketten, Parmesan en garnaal € 18,50
.

Pasta’s
Pasta’s
Pasta all’astice, halve/hele gegrilde babykreeft, sausje met bisque, tomaatjes en basilicum € 29 / € 43
.
Pasta pesto, Parmesan, pijnboompit, rucola Ⓥ € 22
.
Pasta met Noordzeeschelpjes € 28
.

Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Lengfilet, geprakte aardappel, gepocheerd ei, jonge bladspinazie, grijze garnalen, mousselinesaus € 33
.
Bouillabaisse “De Luxe”, kreeft, gamba, lengfilet, zeevruchten, lamsoor, zeekraal, rouille en toast € 45
.
Gebakken zeetong met verse friet, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 43
.
Hele babykreeft “Belle Vue” met verse friet of brood € 41,50
.
Filet Pur, slaatje, saus naar keuze (peper/archiduc/bearnaise/vleesjus), verse friet € 37,50
.
Ierse Zesrib (300 gr), slaatje, saus naar keuze (peper/archiduc/bearnaise/vleesjus),
verse friet € 39,50 p.p.
.
Côte de veau, viennoise van dragon, lentegroentjes, crème van erwtjes, aardappelsavarin, sausje van rode Port € 36,50
.
Gelakte shortribs van “Duroc varken”, patatas bravas, aioli, slaatje van gegrilde broccoletti, groene asperges,
sucrine, rasp van citroen € 35
.
Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 24
.
Asperges op Vlaamse wijze met peterselie aardappelen Ⓥ € 27,50
.
Patatas bravas, aioli, slaatje van gegrilde broccoletti, groene asperges, sucrine, rasp van citroen Ⓥ € 24
.
Geprakte aardappel, gepocheerd ei, jonge bladspinazie, mousselinesaus Ⓥ € 24
.
Supplementen:
Grijze garnalen (20gr) € 6,50
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 5
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.

Kindergerechten *
(*) Tot en met 12 jaar
Kindergerechten
Visfilet van de dag met puree € 17
.
Vol-au-vent met frietjes € 15
.
Filet Pur met frietjes € 19
.

Desserten
Desserten
Fantasie van yoghurt, passievrucht, kersen en vanille € 13,50
.
Moelleux met vanille ijs (met of zonder slagroom) ** € 13,50
.
Crème brûlée huisgemaakt ** € 13
.
Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 11
.
Café Glacé (met of zonder slagroom) € 10
.
Coupe vanille ijs met aardbeien (met of zonder slagroom) € 12
.
Assortiment kaas (5 soorten) met garnituur € 18
.
Snoepplank (koekjes, neuzen, spekken, nougat, macarons en fijne pralines) (2 pers.) € 15
.
Kinderijsje € 6
.
(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl