Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch menu

De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 37 p.p. (per tafel vanaf 2 personen)


Traag gegaarde varkenswang, crème van vergeten groenten, krokante uienringen, sausje van kriekbier

***
Gekonfijte steenbolk (visgerecht), zoetzure bloemkool, pani puri, crème van peterseliewortel, schuimige witte wijnsaus, vinaigrette van peterselie en rode ui, haringkaviaar

Fijnproeversmenu

Het nieuwe fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 74 p.p.

Gemarineerde zalm in gin-tonic met citroenkruim, crème van rode biet, geroosterde venkel en smaken van komkommer
(Suggestie wijn/glas: Château Saint Robert ‘Cuvée Poncet Deville’ 2021 – € 11,-)

***
Carpaccio van coquilles, flespompoen, bleekselder, Granny Smith, pancetta en walnoten
(Suggestie wijn/glas: Laurent Miquel Lieu-dit ‘Verité’ Viognier 2021 – € 11,-)

***

Terranyaki van kalfszwezerik, Enoki paddenstoelen, Rock Chives
(Suggestie wijn/glas: Tavel Corne-Loup 2018 –  € 8,50)

***

Reefilet, savooi met spek, gekarameliseerd witloof, boschampignons, appeltje met veenbesjes,
pommes dauphines, sausje van cognac

(Suggestie wijn/glas: Château Tayac 2016(Margaux)€ 13,-)

***
Crumble appeltaart, speculaas-ijs, vanillesaus
(Suggestie wijn/glas: Château Rieussec – Sauternes 2018 (Zoete wijn) – € 18,- (8 cl))


Sharing

Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.)  € 16
.

Tapasschotel “De Luxe” – Jamón de Trevélez, Sopressa, chorizo Ibérico de Bellota, Manchego
24 maanden, olijven, tapenade, brood (2 pers.)
€ 32
.

Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 st.)  € 14,50
.

Mini grijze garnaalkroketjes (8 st.) € 18,50
.

Voorgerechten

Witloofroomsoep met grijze garnalen € 11
.

Gemarineerde zalm in gin-tonic met citroenkruim, crème van rode biet,
geroosterde venkel en smaken van komkommer € 25
.

Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 24
(supplement verse truffel + € 7)
.

Carpaccio van coquilles, flespompoen, bleekselder, Granny Smith, pancetta en walnoten € 25
.

Terranyaki van kalfszwezerik, Enoki paddenstoelen, Rock Chives € 28
(supplement verse truffel + € 7)

.

Traag gegaarde varkenswang, crème van vergeten groenten, krokante uienringen, sausje van kriekbier € 24
.

Gebakken ganzenlever met Broechemse appeltjes, portsaus en rozijnentoast ** € 29
.

Pasta Tartufata met truffel, boschampignons, peterselie € 19 (VG)
(supplement verse truffel + € 7)
.

Salade van couscous, granaatappel, blauwe bes, mousseline van aardappel,
vinaigrette van vadouvan en soja en limoen € 19 (VG)
.

Granola van pastinaak, geitenkaas, rode biet en boschampignons € 19 (VG)
.

Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 24
.

Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 20
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl

Kreeft

Halve/hele kreeft “Belle Vue” € 32 / € 59
.

Halve/hele kreeft “Armoricaine” € 32 / € 59
.

Halve/hele kreeft “Thermidor” € 32 / € 59
.

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong met verse friet, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 45,50
.

Corvinafilet, kingkrab, jonge bladspinazie, puree met prei en tuinkruiden, grijze garnalen en sausje van kreeft € 39
.

Gekonfijte steenbolk (visgerecht), zoetzure bloemkool, pani puri, crème van peterselie wortel, schuimige witte wijnsaus, vinaigrette van peterselie en rode ui, haringkaviaar € 29,50
.

Reefilet, savooi met spek, gekarameliseerd witloof, boschampignons, appeltje met veenbesjes,
pommes dauphines, sausje van cognac
€ 47
.

Hazenrug “Harlekijn” met wildgarnituur, 2 sauzen, amandelkroketjes € 42
.

Entrecote Black Angus, slaatje, saus naar keuze (peper/archiduc/bearnaise/vleesjus), frietjes € 36,50
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 25
.

Pasta Tartufata met truffel, boschampignons, peterselie € 26 (HG)
(supplement verse truffel + € 7)

.

Salade van couscous, granaatappel, blauwe bes, mousseline van aardappel,
vinaigrette van vadouvan en soja en limoen € 26 (HG)
.

Granola van pastinaak, geitenkaas, rode biet en boschampignons € 26 (HG)
.

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 5
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.

Kindergerechten *

(*) Tot en met 12 jaar

Visfilet van de dag met puree € 17
.

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Biefstuk met frietjes € 19
.

Desserten

Crumble appeltaart, speculaas-ijs, vanillesaus ** € 13,50
.

Moelleux met vanille ijs (met of zonder slagroom) ** € 13,50
.

Crêpes Suzette “Antoine” ** € 13,50
.

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 11
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 10
.

Assortiment kaas (5 soorten) met garnituur € 18
.

Snoepplank (2 pers.) € 15
.

Kinderijsje € 6
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl