Menu
Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs Ⓥ en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.
De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.
U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30
Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:
Lunch
De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 37 p.p.
Regelmatig nieuwe gerechten met dagverse producten
Fijnproeversmenu
Het fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 76 p.p.
Crispy Rice, king krab, wasabi, bieslook
(Suggestie rosé wijn/glas: San Marzano Tramari 2023 – € 6,80)
***
Tartaar van lam, courget, yoghurt, feta, geroosterde lookolie, toets van lavendel
(Suggestie rode wijn/glas: Thanisch d’Accord 2022 Duitse Moezelwijn – € 8,50)
***
Kabeljauw gegaard in jerksaus, zilveruitjes Ti-Malice, gegrilde ananas
(Suggestie witte wijn/glas: Laurent Miquel Lieu-dit ‘Verité’ Viognier 2021 – € 11,-)
***
Gelakte kalfsschouder, zomergroentjes, truffel, champignonjus en kroketjes
(Suggestie rode wijn/glas: Conte di Campiano ‘Primitivo’ Riserva 66 – 2019 – € 8,50)
***
Citroentaart met framboosjes en meringue
(Suggestie: glas limoncello – huisbereid – € 9,-)
Voorgerechten
Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.
Crispy Rice, king krab, wasabi, bieslook € 27
.
Tartaar van lam, courget, yoghurt, feta, geroosterde lookolie, toets van lavendel € 24
.
Sous-vide gegaarde prei, kokoscurry, Argentijnse wilde gamba in kataifi € 22
.
Kabeljauw gegaard in jerksaus, zilveruitjes Ti-Malice, gegrilde ananas € 23
.
Halve kreeft “Belle Vue” € 29
.
Tomaat met Belgische grijze garnalen (1 st.) € 23
.
Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 28
.
Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 24
.
Huisbereide kaaskroketten (2 st.), Parmesan en Brugge Oud Ⓥ € 17,50
.
Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.) Ⓥ € 17
.
Pasta’s
Pasta all’astice, halve/hele gegrilde kreeft, sausje met bisque, tomaatjes en tuinkruiden € 32/58
.
Pasta “Vongole”, chili, look, tuinkruiden € 28
.
Pasta aïoli, pomodoro, chili, tuinkruiden en Parmesan Ⓥ € 24
.
Hoofdgerechten
Gebakken zeetong met frietjes, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 45,50
.
Op vel gebakken kabeljauwhaasje, preipuree, Argentijnse wilde gamba, jonge bladspinazie, sausje van bisque € 34
.
Tomaat met Belgische grijze garnalen (2 st.) en frietjes € 37
.
Hele kreeft “Belle Vue” met frietjes of brood € 54
.
Gelakte kalfsschouder, zomergroentjes, truffel, champignonjus en kroketjes € 34
.
Surf en turf van kreeft en filet pur, barbecue gegaarde groentjes, krielaardappeltjes, kreeftenbearnaise € 46,50
.
Filet pur, saus naar keuze (peper/Archiduc/béarnaise/vleesjus), slaatje, frietjes € 41,50
.
Entrecote “Black Angus”, saus naar keuze (peper/Archiduc/ bearnaise/vleesjus), slaatje, frietjes € 32,50
.
Rollade parelhoen, ganzenlever, zwezerik, zomertruffel, champignons, schuim van aardappel en garnaal, gevogeltejus € 39
.
Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 25
(supplement grijze garnalen & zwezerik + € 13,50)
.
Supplementen:
Grijze garnalen (20gr) € 6,50
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.
Kindergerechten *
(*) Tot en met 12 jaar
Vol-au-vent met frietjes € 15
.
Filet pur met frietjes € 19
.
Desserten
Citroentaart met framboosjes en meringue € 13,50
.
Sabayon met marsala (2 pers.) € 13,50 (p.p.)
.
Crème Brûlée huisgemaakt !! ** € 13,50
.
Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 11
.
Café Glacé (met of zonder slagroom) € 10
.
Plank ‘Antoine’ om te delen (assortiment huisgemaakte koekjes, petit soireekes en snoep – 2 à 3 p.) € 19
.
Kinderijsje € 6
.
(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl