![](https://restaurantantoine.be/wp-content/uploads/2021/07/Afbeelding-bistro-1240x630-1-1024x520-1.jpg)
Menu
Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs Ⓥ en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.
De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.
U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30
Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:
![](https://restaurantantoine.be/wp-content/uploads/2021/09/WhatsApp-Image-2021-08-21-at-21.21.56-4.jpeg)
Lunch menu
De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 39 p.p.
Vitello Tonnato “Klassiek”
***
Tomaat met Belgische grijze garnalen (1 st.) en frietjes
![](https://restaurantantoine.be/wp-content/uploads/2021/09/GER1.jpg)
Fijnproeversmenu
Het nieuwe fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 72 p.p.
Tostada, ceviche van zeebaars, fingerlime, chili, guacamole, zure room, zee-egel, haringkaviaar
(Suggestie wijn/glas: Domaine de la Baume ‘Sauvignon’ 2022 – € 6,80)
***
Fantasie van tomaat, “Burrata”, sesamkrokant, watermeloen, vinaigrette van basilicum en balsamico
(Suggestie wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2022 – € 8,50)
***
Flammkuchen op oosterse wijze, granaatappel, hummus, munt, peterselie, Parmesan, harissa
(Suggestie wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2022 – € 8,50)
***
Pladijsfilet, panade van hazelnoot en pijnboompit, duxelle van champignons en grijze garnaal,
prei, mosseltjes, peterseliecoulis, cilinderaardappeltjes
(Suggestie wijn/glas: Laurent Miquel Lieu-dit ‘Verité’ Viognier 2021 – € 11,-)
![](https://restaurantantoine.be/wp-content/uploads/2021/09/WhatsApp-Image-2021-08-21-at-21.22.42-3.jpeg)
Sharing
Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.) Ⓥ € 17
.
Tapasschotel “De Luxe” – Jamón de Trevélez, Sopressa, chorizo Ibérico de Bellota, Manchego
24 maanden, olijven, tapenade, brood (2 pers.) € 32
.
Taco’s pulled pork, guacomole, zure room, witte kool en gepofte paprika (4 st.) € 24
.
Flammkuchen op oosterse wijze, granaatappel, hummus, munt, peterselie, Parmesan, harissa Ⓥ € 22
.
Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 st.) Ⓥ € 15
.
Mini grijze garnaalkroketjes (8 st.) € 22
.
![](https://restaurantantoine.be/wp-content/uploads/2021/09/WhatsApp-Image-2021-08-21-at-21.21.56-7-2.jpeg)
Voorgerechten
Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette € 26
(supplement verse truffel + € 7 )
.
Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.
Vitello Tonnato “Klassiek” € 23
.
Gegrilde octopus, mangocoulis, avocado, chili, limoen en koriander € 25,50
.
Huisgemaakte focaccia, mosselen, look, tomaat, basilicum € 23
.
Tostada, ceviche van zeebaars, fingerlime, chili, guacamole, zure room, zee-egel, haringkaviaar € 26
.
Tomaat met Belgische grijze garnalen (1 st.) € 25
.
Halve babykreeft “Belle Vue” € 27
.
Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 28
.
Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 24
.
Fantasie van tomaat, “Burrata”, sesamkrokant, watermeloen, vinaigrette van basilicum en balsamico Ⓥ € 22
.
Mangocoulis, tomaat, watermeloen, avocado, chili, limoen, zure room en basilicum Ⓥ € 22
.
![](https://restaurantantoine.be/wp-content/uploads/2021/08/WhatsApp-Image-2021-08-21-at-21.21.56-11.jpeg)
Pasta’s
Pasta all’astice, halve/hele gegrilde babykreeft, sausje met bisque, tomaatjes en tuinkruiden € 29/43
.
Pasta “Vongole”, chili, look, tuinkruiden € 28
.
![](https://restaurantantoine.be/wp-content/uploads/2023/05/A2301503_lr.jpg)
Hoofdgerechten
Pladijsfilet, panade van hazelnoot en pijnboompit, duxelle van champignons en grijze garnaal, prei, mosseltjes, peterseliecoulis, cilinderaardappeltjes € 36
.
Bouillabaisse “De Luxe”, kreeft, langoustine, roodbaars, zeevruchten, lamsoor,
zeekraal, rouille en toast € 48,50
.
Gebakken zeetong met frietjes, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 45,50
.
Hele babykreeft “Belle Vue” met verse friet of brood € 41,50
.
Tomaat met Belgische grijze garnalen (2 st.) en frietjes € 37
.
Salade niçoise, kort gegrilde tonijn, boontjes, ansjovis, krieltjes, olijven, balsamico, vinaigrette € 34
.
Surf en turf van filet pur en kreeft, barbecue gegaarde groentjes, krielaardappeltjes, kreeftenbearnaise € 46,50
.
Filet pur, slaatje, saus naar keuze (peper/Archiduc/béarnaise/vleesjus), frietjes € 41,50
.
Ierse Zesrib (300 gr), slaatje, saus naar keuze (peper/Archiduc/ bearnaise/vleesjus), frietjes € 39,50
.
Ribbekes van Pluma Iberico, chimichurri, kruidensalade, aardappel in de schil, cheddar, pancetta, zure room, bosui € 39
.
Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 25
.
Geroosterde bloemkool, parelcouscous, granaatappel, koriander, peterselie, munt,
dressing van vadouvan en raz-el-hanout Ⓥ € 25
.
Griekse salade met feta, zomerse tomaatjes, olijven, gepofte paprika, rode ui, komkommer,
oreganodressing, huisgemaakte focaccia Ⓥ € 25
.
Supplementen:
Grijze garnalen (20gr) € 6,50
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.
![](https://restaurantantoine.be/wp-content/uploads/2021/09/WhatsApp-Image-2021-08-21-at-21.21.56-2.jpeg)
Kindergerechten *
(*) Tot en met 12 jaar
Visfilet van de dag met aardappel en groentjes € 17
.
Vol-au-vent met frietjes € 15
.
Biefstuk met frietjes € 19
.
![](https://restaurantantoine.be/wp-content/uploads/2021/09/Rest.Ant_.Ls2m-4418.png)
Desserten
Taartje met bavarois van aardbei, gekarameliseerde pistachenoten, crumble van witte chocolade ** € 13,50
.
Gazpacho van aardbei en watermeloen, crèmeux van kiwi, lavas en basilicum € 13,50
.
Crème Brûlée huisgemaakt ** € 13,50
.
Coupe vanille-ijs met aardbeien (met of zonder slagroom) € 13,50
.
Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 11
.
Café Glacé (met of zonder slagroom) € 10
.
Plank ‘Antoine’ om te delen (assortiment huisgemaakte koekjes, petit soireekes en snoep) € 19
.
Kinderijsje € 6
.
(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl