Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u ons huidige herfstmenu 2022
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Verrassingslunch

De verrassingslunch is verkrijgbaar alle dagen op de middag. Laat u verrassen door onze chef met een culinair voor-en hoofdgerecht.
voor € 39 p.p.

Fijnproeversmenu

Het nieuwe fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 69,50 p.p.

Kreeft, gele biet, passievrucht, vinaigrette met koffie en vanille
&
Pomme “Antoine”, gelakt buikspek, langoustine, crème van chorizo,gerookte paprika, zure room

***

Coquilles met 3 bereidingen van aardappel (gekonfijt,schuim en krokant), truffel

&
Traag gegaarde ossenstaart, saus van Westmalle,risotto met boschampignons

***

Reefilet, gekarameliseerd witloof, boschampignons, savooi met spek,appeltje met veenbessen, pommes dauphine, cognacsausje

Sharing

Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.)  € 14,50
.

Tapasschotel “De Luxe” – Jamón de Trevélez, Sopressa, chorizo Ibérico de Bellota, Manchego
24 maanden, olijven, tapenade, brood (2 pers.)
€ 32
.

Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 st.)  € 14,50
.

Mini grijze garnaalkroketjes (8 st.)  € 18,50
.

Voorgerechten

Consommé van bosduif met fijne groenten   € 11
.

Vitello Tonnato “Klassiek” € 19,50
.

Carpaccio van “Holstein”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 24
.

Coquilles met 3 bereidingen van aardappel (gekonfijt, schuim en krokant), truffel € 26
.

Traag gegaarde ossenstaart, saus van Westmalle, risotto met boschampignons € 24
.

Risotto met boschampignons en truffel € 21
.

Pomme “Antoine”, gelakt buikspek, langoustine, crème van chorizo, gerookte paprika en zure room € 24,-
.

Kreeft, gele biet, passievrucht, vinaigrette met koffie en vanille € 27
.

Gebakken ganzenlever met Broechemse appeltjes, portsaus en rozijnentoast ** € 29
.

Kaaskroketten (2 st.), Parmesan en Brugge Oud € 17
.

Huisbereide garnaalkroketten (2 st.) € 20
.

Duo van kroketten, Parmesan en garnaal € 18,50
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl
.

Pasta’s

Lasagne van bospaddenstoelen, spinazie, verse truffel en schuim van cèpes VG/HG  € 24 / € 32
.

Pasta pesto, Parmesan, pijnboompit, rucola   € 19
.

Halve/hele kreeft Armoricaine, pasta met fijne kruiden VG / HG € 34 / € 58
.

Hoofdgerechten

Tarbotfilet, mousseline van aardappel, prei, kervel, jonge bladspinazie, grijze garnalen, kreeftensausje € 41
.

Gebakken zeetong met verse friet, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 39,50
.

Reefilet, gekarameliseerd witloof, boschampignons, savooi met spek, appeltje met veenbessen,
pommes dauphine, cognacsausje € 45
.

Hazenrug “Harlekijn” met wildgarnituur, 2 sausjes, amandelkroketjes € 39
.

Fazant “Brabançonne”, gekarameliseerd witloof, kroketje van de bil, appeltje met veenbessen, fine champagnesaus,
amandelkroketjes € 36
.

Filet Pur, witloofslaatje, saus naar keuze (peper/bearnaise/vleesjus), verse friet € 37
(supplement ganzenlever ‘Rossini’  + € 10 )
.

Côte-à-l’os, slaatje, saus naar keuze (peper/bearnaise/vleesjus), verse friet € 39      
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 23,50
.

Risotto met boschampignons en truffel € 26

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 6,50
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.

Kindergerechten *

(*) Tot en met 12 jaar

Fish & chips € 15
.

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Filet Pur met frietjes € 18
.

Desserten

Crumble appeltaart, speculaasijs, vanillesaus ** € 13,50
.

Crèpes “Suzette” van de chef ** € 13,50
.

“Biekes” tiramisu, biscuit amaretto, mousse van mascarpone, gelei van amaretto en espresso, crumble van cacao,
ijs van koffie ** € 13,50
.

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 11
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 10
.

Assortiment kaas (5 soorten) met garnituur € 18
.

Snoepplank (macarons, koekjes, neuzen, spekken en nougat) € 11,50
.

Kinderijsje € 6
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl