Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u ons huidige herfstmenu 2022
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Verrassingslunch

De verrassingslunch is verkrijgbaar alle dagen op de middag. Laat u verrassen door onze chef met een culinair voor-en hoofdgerecht.
voor € 39 p.p.

Fijnproeversmenu

Het nieuwe fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 65 p.p.


Carpaccio van coquilles, gekarameliseerd witloof, gesmolten ganzenlever, schuimige bisque
&
Gelakt buikspek, structuren van bloemkool, gel van pickels, gepofte peterseliewortel, ijs van augurk


***

Gepekelde makreel, crème van knolselder, bieslookmayo, kroepoek van quinoa, kruidenjus
&
Krokant gebakken zwezerik, risotto van boschampignons en truffel, sausje van Madeira


***

Hertenfilet, gekarameliseerd witloof, boschampignons, savooi met spek, appeltje met veenbessen, pommes dauphine, cognacsausje

Sharing

Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.)  € 14,50
.

Tapasschotel “De Luxe” – Jamón de Trevélez, Sopressa, chorizo Ibérico de Bellota, Manchego
24 maanden, olijven, tapenade, brood (2 pers.)
€ 32
.

Taco’s (4 stuks), pulled pork, witte kool, guacamole, zure room, gerookte paprika € 18,50
.

Nacho’s, cheddar, jalapeño, geroosterde paprika, guacamole, zure room  € 14,50
.

Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 st.)  € 14,50
.

Mini grijze garnaalkroketjes (8 st.)  € 18,50
.

Voorgerechten

Pompoensoep, krokant met Boursin en kruiden € 9
.

Vitello Tonnato “Klassiek” € 19,50
.

Carpaccio van “Holstein”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 24
.

Carpaccio van coquilles, gekarameliseerd witloof, gesmolten ganzenlever, schuimige bisque € 26
.

Krokant gebakken zwezerik, risotto met boschampignons en truffel, sausje van Madeira € 28
.

Gelakt buikspek, structuren van bloemkool, gel van pickels, gepofte peterseliewortel, ijs van augurk € 21
.

Gepekelde makreel, crème van knolselder, bieslookmayo, kroepoek van quinoa, kruidenjus € 20
.

Gebakken ganzenlever met Broechemse appeltjes, portsaus en rozijnentoast ** € 29
.

Kaaskroketten (2 st.), Parmesan en Brugge Oud € 17
.

Huisbereide garnaalkroketten (2 st.) € 20
.

Duo van kroketten, Parmesan en garnaal € 18,50
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl
.

Pasta’s

Lasagne van bospaddenstoelen, spinazie, verse truffel en schuim van cèpes VG/HG  € 24 / € 32
.

Pasta pesto, Parmesan, pijnboompit, rucola   € 19
.

Pasta all’astice, halve kreeft, sausje met bisque, tomaatjes en basilicum  € 34
.

Hoofdgerechten

Bouillabaisse “De Luxe”, langoustine, kreeft, gamba, zeevruchten, lamsoor, zeekraal, rouille en toast € 41
.

Grietfilet, geprakte aardappel, mousseline, gepocheerd ei, jonge bladspinazie, garnalen € 37,50
.

Gebakken zeetong met verse friet, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 39,50
.

Hele kreeft “Amoricaine”, pasta met verse kruiden € 58
.

Hertenfilet, gekarameliseerd witloof, boschampignons, savooi met spek, appeltje met veenbessen, pommes dauphine,
cognacsausje € 36
.

Filet Pur, boschampignons, spinazie, bordelaisesaus, frietjes € 36
(supplement ganzenlever ‘Rossini’ + € 10)
.

Zesrib “Wet aged”, slaatje, saus naar keuze (peper/bearnaise/vleesjus), verse friet € 36
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 23,50
.

Risotto met boschampignons en truffel VG/HG € 21 / € 26
.

Geprakte biologische aardappel, mousseline, gepocheerd ei, jonge bladspinazie € 23,50
.

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 6,50
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.

Kindergerechten *

(*) Tot en met 12 jaar

Fish & chips € 15
.

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Filet Pur met frietjes € 18
.

Desserten

Crumble appeltaart, speculaasijs, vanillesaus ** € 13,50
.

Huisgemaakte chocolade brownie met gezouten karamel en pecannoten, vanillesaus en ambachtelijk bereid Snickerijs ** € 13,50
.

“Biekes” tiramisu, biscuit amaretto, mousse van mascarpone, gelei van amaretto en espresso, crumble van cacao,
ijs van koffie ** € 13,50
.

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 10
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 9,50
.

Assortiment kaas (5 soorten) met garnituur € 18
.

Snoepplank (macarons, koekjes, neuzen, spekken en nougat) € 9,50
.

Kinderijsje € 6
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl