Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch menu

De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 39 p.p.

Vitello Tonnato “Klassiek”

***

Tomaat met Belgische grijze garnalen (1 st.) en frietjes

Fijnproeversmenu

Het nieuwe fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 72 p.p.

Tostada, ceviche van zeebaars, fingerlime, chili, guacamole, zure room, zee-egel, haringkaviaar
(Suggestie wijn/glas: Domaine de la Baume ‘Sauvignon’ 2022 – € 6,80)

***

Fantasie van tomaat, “Burrata”, sesamkrokant, watermeloen, vinaigrette van basilicum en balsamico
(Suggestie wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2022 – € 8,50)

***

Flammkuchen op oosterse wijze, granaatappel, hummus, munt, peterselie, Parmesan, harissa
(Suggestie wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2022 – € 8,50)

***

Pladijsfilet, panade van hazelnoot en pijnboompit, duxelle van champignons en grijze garnaal,
prei, mosseltjes, peterseliecoulis, cilinderaardappeltjes
(Suggestie wijn/glas: Laurent Miquel Lieu-dit ‘Verité’ Viognier 2021 – € 11,-)

Sharing

Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.)  € 17
.

Tapasschotel “De Luxe” – Jamón de Trevélez, Sopressa, chorizo Ibérico de Bellota, Manchego
24 maanden, olijven, tapenade, brood (2 pers.)
€ 32
.

Taco’s pulled pork, guacomole, zure room, witte kool en gepofte paprika (4 st.) € 24
.

Flammkuchen op oosterse wijze, granaatappel, hummus, munt, peterselie, Parmesan, harissa € 22
.

Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 st.)   € 15
.

Mini grijze garnaalkroketjes (8 st.) € 22
.

Voorgerechten

Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette € 26
(supplement verse truffel + € 7 )
.

Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.

Vitello Tonnato “Klassiek” € 23
.

Gegrilde octopus, mangocoulis, avocado, chili, limoen en koriander € 25,50
.

Huisgemaakte focaccia, mosselen, look, tomaat, basilicum € 23
.

Tostada, ceviche van zeebaars, fingerlime, chili, guacamole, zure room, zee-egel, haringkaviaar € 26
.

Tomaat met Belgische grijze garnalen (1 st.) € 25
.

Halve babykreeft “Belle Vue” € 27
.

Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 28
.

Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 24
.

Fantasie van tomaat, “Burrata”, sesamkrokant, watermeloen, vinaigrette van basilicum en balsamico € 22
.

Mangocoulis, tomaat, watermeloen, avocado, chili, limoen, zure room en basilicum € 22
.

Pasta’s

Pasta all’astice, halve/hele gegrilde babykreeft, sausje met bisque, tomaatjes en tuinkruiden € 29/43
.

Pasta “Vongole”, chili, look, tuinkruiden € 28
.

Hoofdgerechten

Pladijsfilet, panade van hazelnoot en pijnboompit, duxelle van champignons en grijze garnaal, prei, mosseltjes, peterseliecoulis, cilinderaardappeltjes € 36
.

Bouillabaisse “De Luxe”, kreeft, langoustine, roodbaars, zeevruchten, lamsoor,
zeekraal, rouille en toast € 48,50
.

Gebakken zeetong met frietjes, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 45,50
.

Hele babykreeft “Belle Vue” met verse friet of brood € 41,50
.

Tomaat met Belgische grijze garnalen (2 st.) en frietjes € 37
.

Salade niçoise, kort gegrilde tonijn, boontjes, ansjovis, krieltjes, olijven, balsamico, vinaigrette € 34
.

Surf en turf van filet pur en kreeft, barbecue gegaarde groentjes, krielaardappeltjes, kreeftenbearnaise € 46,50
.

Filet pur, slaatje, saus naar keuze (peper/Archiduc/béarnaise/vleesjus), frietjes € 41,50
.

Ierse Zesrib (300 gr), slaatje, saus naar keuze (peper/Archiduc/ bearnaise/vleesjus), frietjes € 39,50
.

Ribbekes van Pluma Iberico, chimichurri, kruidensalade, aardappel in de schil, cheddar, pancetta, zure room, bosui € 39
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 25
.

Geroosterde bloemkool, parelcouscous, granaatappel, koriander, peterselie, munt,
dressing van vadouvan en raz-el-hanout € 25
.

Griekse salade met feta, zomerse tomaatjes, olijven, gepofte paprika, rode ui, komkommer,
oreganodressing, huisgemaakte focaccia € 25
.

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 6,50
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.

Kindergerechten *

(*) Tot en met 12 jaar

Visfilet van de dag met aardappel en groentjes € 17
.

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Biefstuk met frietjes € 19
.

Desserten

Taartje met bavarois van aardbei, gekarameliseerde pistachenoten, crumble van witte chocolade ** € 13,50
.

Gazpacho van aardbei en watermeloen, crèmeux van kiwi, lavas en basilicum € 13,50
.

Crème Brûlée huisgemaakt ** € 13,50
.

Coupe vanille-ijs met aardbeien (met of zonder slagroom) € 13,50
.

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 11
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 10
.

Plank ‘Antoine’ om te delen (assortiment huisgemaakte koekjes, petit soireekes en snoep) € 19
.

Kinderijsje € 6
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl