Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch menu

De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 39 p.p. (per tafel vanaf 2 personen)

Lunchmenu

Asperges op Vlaamse wijze
of
Kaaskroketten (2 st.), Parmesan en Brugge Oud

***

Lengfilet, geprakte aardappel, gepocheerd ei,  jonge bladspinazie, grijze garnalen, mousselinesaus
of
Gelakte shortribs van “Duroc varken”, patatas bravas, aioli, slaatje van gegrilde broccoletti, groene asperges, sucrine, rasp van citroen

***

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom)
of
Café Glacé (met of zonder slagroom)

Fijnproeversmenu

Het nieuwe fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 69 p.p.

Fijnproeversmenu

Tartaar van rund met verse truffel, jonge bladspinazie, Parmesan en focaccia krokant
&
Ceviche van kabeljauw, chili, koriander, limoen, gazpacho van groene appel, komkommer, munt, chips van mais

***

Steamed buns, gelakt buikspek, gemarineerde enoki, tomatenmarmelade, limoen-sesammayo
&
In vanilleboter gegaarde kreeft, asperges, avocado, krokant van roze pompelmoes, kreeftenmayo, kaviaar


***

Côte de veau, viennoise van dragon, lentegroentjes, crème van erwtjes, aardappelsavarin, sausje van rode Port

Sharing

Sharing dishes

Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.)  € 15,50
.

Tapasschotel “De Luxe” – Jamón de Trevélez, Sopressa, chorizo Ibérico de Bellota, Manchego
24 maanden, olijven, tapenade, brood (2 pers.)
€ 32
.

Steamed buns, gelakt buikspek, gemarineerde enoki, tomatenmarmelade, limoen-sesammayo (4 st.)   € 24
.

Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 st.)  € 14,50
.

Mini grijze garnaalkroketjes (8 st.)  € 18,50
.

Voorgerechten

Voorgerechten

Soepje van asperges met bieslooksnippers € 9,50
.

Asperges op Vlaamse wijze € 22,50
.

Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus € 24,50
.

Tartaar van rund met verse truffel, jonge bladspinazie, Parmesan en focaccia krokant € 26,50
.

Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 24
(supplement verse truffel + € 5,- )
.

In vanilleboter gegaarde kreeft, asperges, avocado, krokant van roze pompelmoes, kreeftenmayo, kaviaar € 29
.

Ceviche van kabeljauw, chili, koriander, limoen, gazpacho van groene appel, komkommer, munt, chips van mais € 25
.

Halve babykreeft “Belle Vue” € 24,50
.

Trio van garnaal – soepje/slaatje/kroket € 24
.

Kaaskroketten (2 st.), Parmesan en Brugge Oud € 17
.

Huisbereide garnaalkroketten (2 st.) € 20
.

Duo van kroketten, Parmesan en garnaal € 18,50
.

Pasta’s

Pasta’s

Pasta all’astice, halve/hele gegrilde babykreeft, sausje met bisque, tomaatjes en basilicum € 29 / € 43
.

Pasta pesto, Parmesan, pijnboompit, rucola   € 22
.

Pasta met Noordzeeschelpjes € 28
.

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Lengfilet, geprakte aardappel, gepocheerd ei,  jonge bladspinazie, grijze garnalen, mousselinesaus € 33
.

Bouillabaisse “De Luxe”, kreeft, gamba, lengfilet, zeevruchten, lamsoor, zeekraal, rouille en toast € 45
.

Gebakken zeetong met verse friet, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 43
.

Hele babykreeft “Belle Vue” met verse friet of brood € 41,50
.

Filet Pur, slaatje, saus naar keuze (peper/archiduc/bearnaise/vleesjus), verse friet € 37,50
.

Ierse Zesrib (300 gr), slaatje, saus naar keuze (peper/archiduc/bearnaise/vleesjus),
verse friet € 39,50 p.p.
.

Côte de veau, viennoise van dragon, lentegroentjes, crème van erwtjes, aardappelsavarin, sausje van rode Port € 36,50
.

Gelakte shortribs van “Duroc varken”, patatas bravas, aioli, slaatje van gegrilde broccoletti, groene asperges,
sucrine, rasp van citroen
€ 35
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 24
.

Asperges op Vlaamse wijze met peterselie aardappelen € 27,50
.

Patatas bravas, aioli, slaatje van gegrilde broccoletti, groene asperges, sucrine, rasp van citroen   € 24
.

Geprakte aardappel, gepocheerd ei, jonge bladspinazie, mousselinesaus € 24
.

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 6,50
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 5
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.

Kindergerechten *

(*) Tot en met 12 jaar

Kindergerechten

Visfilet van de dag met puree € 17
.

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Filet Pur met frietjes € 19
.

Desserten

Desserten

Fantasie van yoghurt, passievrucht, kersen en vanille € 13,50
.

Moelleux met vanille ijs (met of zonder slagroom) ** € 13,50
.

Crème brûlée huisgemaakt ** € 13
.

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 11
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 10
.

Coupe vanille ijs met aardbeien (met of zonder slagroom) € 12
.

Assortiment kaas (5 soorten) met garnituur € 18
.

Snoepplank (koekjes, neuzen, spekken, nougat, macarons en fijne pralines) (2 pers.) € 15
.

Kinderijsje € 6
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl