Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch menu

De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 37 p.p. (per tafel vanaf 2 personen)


Soepje van erwt, rookworst en croutons

***
Rollade van parelhoen, truffelpuree, wintergroentjes, sausje van Madeira, krokant van pancetta

Fijnproeversmenu

Het nieuwe fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 74 p.p.

Tataki van zalm, misomayo, fantasie van wasabi, crème van ponzu
(Suggestie wijn/glas: Château Saint Robert ‘Cuvée Poncet Deville’ 2021 – € 11,-)

***

Tartaar van tonijn en King krab, rode curry, sesam en limoen, sojaparels, tuinkruiden
(Suggestie wijn/glas: Laurent Miquel Lieu-dit ‘Verité’ Viognier 2021 – € 11,-)

***

Chicken “Masala”, pickled onion, komkommer, zure room, pappadum
(Suggestie wijn/glas: San Marzano Tramari 2021 (rosé) – € 6,50)

***

Pluma “Ibérico de Bellota”, gekarameliseerd witloof, kroketje van ham en witloof, crème van Comté kaas,
duchesse aardappel, sausje van oude Port

(Suggestie wijn/glas: Hacienda Lopez de Haro Reserva 2017 (Tempranillo) – € 8,50)

***

Poire “Belle Hélène”
(Suggestie wijn/glas: Château Rieussec – Sauternes 2018 (Zoete wijn) – € 18,- (8 cl))


Sharing

Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.)  € 16
.

Tapasschotel “De Luxe” – Jamón de Trevélez, Sopressa, chorizo Ibérico de Bellota, Manchego
24 maanden, olijven, tapenade, brood (2 pers.)
€ 32
.

Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 st.)  € 15
.

Mini grijze garnaalkroketjes (8 st.) € 19
.

Voorgerechten

Soepje van erwt, rookworst en croutons € 11
.

Tartaar van tonijn en King krab, rode curry, sesam en limoen, sojaparels, tuinkruiden € 29
.

Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 24
(supplement verse truffel + € 7)
.

King krabpoten met kruidenboter € 29
.

Buikspek “Char Siu”, tomatenmarmelade, feta, bosui € 21
.

Chicken “Masala”, pickled onion, komkommer, zure room, pappadum € 19
.

Tataki van zalm, misomayo, fantasie van wasabi, crème van ponzu € 22
.

Bouillon van saffraan, gremolata, zeekraal, chili, sugarsnaps, gnocchi € 19
.

Gebakken rijst, curry olie, zongedroogde tomaat, rucola, coulis van gerookte paprika € 19
.

Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 24
.

Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 20
.

Pasta “Vongole”, chili, look, tuinkruiden, witte wijn € 19
.

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong met frietjes, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 45,50
.

Gegrilde tonijn, gebakken rijst, curry olie, zongedroogde tomaat, rucola, coulis van gerookte paprika € 36
.

Skrei, saffraan bouillon, gremolata, vongole, zeekraal, chili, sugarsnaps, gnocchi € 33,50
.

Rollade van parelhoen, truffelpuree, wintergroentjes, sausje van Madeira, krokant van pancetta € 32
.

Pluma “Ibérico de Bellota”, gekarameliseerd witloof, kroketje van ham en witloof, crème van Comté kaas,
duchesse aardappel, sausje van oude Port € 44,50
.

Zesrib Black Angus, slaatje, saus naar keuze (peper/archiduc/bearnaise/vleesjus), frietjes € 36,50
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 25
.

Rundsstoofvlees, witloofslaatje, frietjes € 25
.

Bouillon van saffraan, gremolata, zeekraal, chili, sugarsnaps, gnocchi € 26
.

Gebakken rijst, curry olie, zongedroogde tomaat, rucola, coulis van gerookte paprika € 26
.

Pasta “Vongole”, chili, look, tuinkruiden € 26
.

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 5
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.

Kindergerechten *

(*) Tot en met 12 jaar

Visfilet van de dag met puree € 17
.

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Biefstuk met frietjes € 19
.

Desserten

Poire “Belle Hélène” ** € 13,50
.

Moelleux met vanille ijs (met of zonder slagroom) ** € 13,50
.

Crème Brûlée ** € 13,50
.

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 11
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 10
.

Assortiment kaas (5 soorten) met garnituur € 18
.

Snoepplank (2 pers.) € 15
.

Kinderijsje € 6
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl