Menu
Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs Ⓥ en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.
De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.
U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30
Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:
Lunch menu
De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 37 p.p. (per tafel vanaf 2 personen)
Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette
***
Asperges op Vlaamse wijze met peterselie aardappelen
Fijnproeversmenu
Het nieuwe fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 74 p.p.
Sashimi van coquille, tarama, asperges, geroosterde puntpaprika, langoustine, haringkaviaar, vinaigrette van lavas
(Suggestie wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2022 – € 8,50)
***
Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette
(Suggestie wijn/glas: Baglio Gibellina ‘U…Passimiento’ 2021 (Nero d’Avola) – € 6,50)
***
Asperges op Vlaamse wijze
(Suggestie wijn/glas: Laurent Miquel Lieu-dit ‘Verité’ Viognier 2021 – € 11,-)
***
Duo van kalf, lende en Rib-eye, fantasie van broccoli, vinaigrette van kappertjes en pinda,
crème van daslook, gratin dauphinois, kalfsjus
(Suggestie wijn/glas: Conte di Campiano ‘Primitivo’ Riserva 66 – 2019 – € 8,50)
***
Tiramisu van limoncello
(Aanbevolen met huisbereide limoncello – € 9,-/glas (5 cl))
Sharing
Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.) Ⓥ € 16
.
Tapasschotel “De Luxe” – Jamón de Trevélez, Sopressa, chorizo Ibérico de Bellota, Manchego
24 maanden, olijven, tapenade, brood (2 pers.) € 32
.
Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 st.) Ⓥ € 15
.
Mini grijze garnaalkroketjes (8 st.) € 22
.
Crispy parelhoen, limoen-sesam dip € 19
.
Voorgerechten
Soepje van asperges met bieslooksnippers Ⓥ € 11
.
Sashimi van coquille, tarama, asperges, geroosterde puntpaprika, langoustine, haringkaviaar, vinaigrette van lavas € 29,50
.
Buikspek, appelstroop, shiitake, 5-spice, citrus- en sesammayo, frisse komkommer € 21,50
.
Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.
Asperges op Vlaamse wijze Ⓥ € 22,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.
Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus € 23,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.
Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.
Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 27
.
Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 23
.
Risotto met asperges en tuinkruiden Ⓥ € 19
.
Pasta “Vongole”, chili, look, tuinkruiden, witte wijn € 21
.
Mousse van aardappel en prei, asperges, zeekraal, gebrande prei, tomaat, citrusmayo Ⓥ € 21
.
Geprakte aardappel, asperges, gepocheerd ei, jonge bladspinazie, mousselinesaus Ⓥ € 22
.
Hoofdgerechten
Traag gegaarde filet van roggevleugel, mousse van aardappel en prei, asperges, zeekraal,
gebrande prei, beurre blanc van sereh en peterselie, vongole € 36,50
.
Gegrilde zalm, asperges, jonge bladspinazie, geprakte aardappel, gepocheerd ei, mousselinesaus, garnalen € 33,50
.
Gebakken zeetong met frietjes, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 45,50
.
Filet pur, slaatje, saus naar keuze (peper/Archiduc/béarnaise/vleesjus), frietjes € 41,50
.
Zesrib Black Angus, slaatje, saus naar keuze (peper/Archiduc/béarnaise/vleesjus), frietjes € 37,50
.
Rollade van konijn en ganzenlever, Jamón de Trevélez, jonge bladspinazie, mini-oesterzwam,
asperges, truffeljus, gekonfijte aardappel met rozemarijn € 39
.
Duo van kalf, lende en Rib-eye, fantasie van broccoli, vinaigrette van kappertjes en
pinda, crème van daslook, gratin dauphinois, kalfsjus € 38
.
Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 25
.
Asperges op Vlaamse wijze met peterselie aardappelen Ⓥ € 27,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.
Risotto met asperges en tuinkruiden Ⓥ € 24
.
Pasta “Vongole”, chili, look, tuinkruiden € 27
.
Mousse van aardappel en prei, asperges, zeekraal, gebrande prei, tomaat, citrusmayo Ⓥ € 24
.
Geprakte aardappel, asperges, gepocheerd ei, jonge bladspinazie, mousselinesaus Ⓥ € 24
.
Supplementen:
Grijze garnalen (20gr) € 5
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes of kroketten € 5
.
Kindergerechten *
(*) Tot en met 12 jaar
Visfilet van de dag met puree € 17
.
Vol-au-vent met frietjes € 15
.
Biefstuk met frietjes € 19
.
Desserten
Crème Brûlée ** € 13,50
.
Moelleux met vanille ijs ** (met of zonder slagroom) € 13,50
.
Tiramisu van limoncello € 13,50
(Aanbevolen met huisbereide Limoncello – € 9 per glas – 5 cl)
.
Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 11
.
Café Glacé (met of zonder slagroom) € 10
.
Assortiment kaas (5 soorten) met garnituur € 18
.
Snoepplank (2 pers.) € 15
.
Kinderijsje € 6
.
(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl