
Menu
Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs Ⓥ en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.
De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.
U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30
Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch
enkel ’s middags verkrijgbaar
Toast, guacamole, gerookte zalm, zure room € 18,50
.
Club sandwich, gebakken spek, gegrilde kip, sla, tomaat, komkommer, rode ui, caesardressing € 18
.
Tartaar van rund handgesneden ‘Klassiek’, slaatje, frietjes € 29
.
Caesarsalade, gegrilde kip, ansjovis, Parmesan, croutons, eitje, slahart, caesardressing € 24
.
Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 26
.
Salade geitenkaas ‘Crottin de Chavignol’, groene appel, met/zonder krokante spek, cranberries, croutons Ⓥ € 24
.
Tomaat mozzarella Burrata, focaccia, pesto en rucola Ⓥ € 19
.

Fijnproeversmenu
Het fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 65 p.p (3 gangen)/ € 78 p.p (4 gangen).
Taco’s (4 stuks), handgesneden rauwe tonijn, wasabimayo, atjar tjampoer, mango, chili, limoen, furikake
(Suggestie witte wijn/glas: Domaine Auvigue Saint-Véran ‘Les Chênes’ 2022 – € 11,-)
***
(Supplement 4 gangen menu)
Gegrilde octopus, gerookte paprikacoulis, zure room, guacamole, kroepoek van octopus, kimchipoeder
(Suggestie witte wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2023 – € 8,50)
***
Surf en turf, suprême van maïskip en gamba, morilles, erwtjes, fregola sarda, chorizo, sausje van kip, dragon en kreeft
(Suggestie rode wijn/glas: Thanisch d’Accord 2023 (Duitse Moezelwijn) – € 8,50)
***
Dessert naar keuze
(Suggestie zoete witte wijn/glas: Sauternes – Château Rieussec 2018 – € 18,- (8 cl))Ï

Voorgerechten
Gegrilde octopus, gerookte paprikacoulis, zure room, guacamole, kroepoek van octopus, kimchipoeder € 24
.
Gebakken asperges, coquille, kokoscurry, haringkaviaar, gedroogde pata negra € 27
.
Gegrilde reuze gamba, crème van mango, dip van bosui, gerookte paprika, gepofte paella rijst € 24
.
Halve babykreeft “Belle Vue” € 27
.
Tomaat met Belgische grijze garnalen (1 st.) € 25
.
Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 29
.
Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 24
.
Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.
Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette € 26
(supplement verse truffel + € 7)
.
Salade geitenkaas ‘Crottin de Chavignol’, groene appel, met/zonder krokante spek, cranberries, croutons Ⓥ € 19
.
Asperges op Vlaamse wijze Ⓥ € 23,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.

Sharing
Taco’s (4 stuks), handgesneden rauwe tonijn, wasabimayo, atjar tjampoer, mango, chili, limoen, furikake € 24
.
Tapasschotel (2 pers.) – Pata negra, Manchego, Sopressa, chorizo, olijven, pesto, foccacia € 32
.
Gelakte ribbetjes met dipsausje € 19
.
Bordje Pata negra (80 gr) € 22
.
Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.) Ⓥ € 19
.
Flammkuchen, hummus, granaatappel, misomayo, munt, citroen, krokante kikkererwten Ⓥ € 22
.

Pasta’s
Gegrilde babykreeft, zwarte pasta, tomaat, tuinkruiden, chili, look, sausje van vadouvan € 47,50
.
Pasta ‘Vongole’, trostomaat, chili, look, tuinkruiden, zeekraal € 29
.
Pasta pomodori, trostomaat, chili, look, tuinkruiden en Parmesan Ⓥ € 24
.

Hoofdgerechten
Bouillabaise ‘De Luxe’, babykreeft, reuze gamba’s, zeebaars, Vongole, tuinkruiden, zeekraal, rouille en toast (2 pers.) € 52 p.p.
.
Zeebaars op vel gebakken, puree, asperges, tuinkruiden, scheermes, crème van broccoli, beurre blanc met graanmosterd € 34,50
.
Gebakken zeetong, tomatenslaatje, huisgemaakte tartaar, verse friet € 48,50
.
Tomaat met Belgische grijze garnalen (2 st.) en frietjes € 37
.
Surf en turf, suprême van maïskip en gamba, morilles, erwtjes, fregola sarda, chorizo, sausje van kip, dragon en kreeft € 39,50
.
Filet pur ‘Black Angus’, saus naar keuze (peper/Archiduc/bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet € 42,50
.
Tomahawk ‘Noir Baltique’ (± 1 kg), saus naar keuze (peper/Archiduc/ bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet (2 pers.) € 45 p.p.
.
Duo van rundstartaar en filet pur, bearnaise kroketje, slaatje, pommes pont neuf, vleesjus € 38
.
Gelakte ribben, slaatje met mango, chili, gegrilde ananas, aardappel wedges, dipsausje € 32
.
Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 26
.
Salade geitenkaas ‘Crottin de Chavignol’, groene appel, met/zonder krokante spek, cranberries, croutons Ⓥ € 24
.
Asperges op Vlaamse wijze met peterselie aardappelen Ⓥ € 27,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.
Supplementen:
Grijze garnalen (20gr) € 5
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes/kroketten € 5
.

Kindergerechten
Tot en met 12 jaar
Vol-au-vent met frietjes € 15
.
Filet pur met frietjes € 19
.

Desserten
Citroentaart met meringue en yuzu € 13,50
.
Bavarois, aardbei, meringue framboos, exotische smaken, gekarameliseerde popcorn * € 15
.
Crème Brûlée huisgemaakt !! * € 13,50
.
Coupe vanille-ijs met aardbeien (met of zonder slagroom) € 13,50
.
Coupe ‘Kolonel’ € 12
.
Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 12
.
Café Glacé (met of zonder slagroom) € 12
.
Aardbeien met slagroom € 12
.
Kinderijsje € 6
.
(*) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl