Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch

enkel ’s middags verkrijgbaar

Club sandwich, gebakken spek, gegrilde kip, sla, tomaat, komkommer, rode ui, caesardressing € 18
.

Tartaar van rund handgesneden ‘Klassiek’, slaatje, verse friet € 29
.

Caesarsalade, gegrilde kip, ansjovis, Parmesan, croutons, eitje, slahart, caesardressing € 24
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 26
.

Salade geitenkaas ‘Crottin de Chavignol’, groene appel, met/zonder krokante spek, cranberries, croutons € 24
.

Fantasie van tomaat, ‘Burrata’, sesamkrokant, watermeloen, vinaigrette van basilicum en balsamico € 22
.

Fijnproeversmenu

Het fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 65 p.p (3 gangen)/ € 78 p.p (4 gangen).

Fantasie van tomaat, “Burrata”, sesamkrokant, watermeloen, vinaigrette van basilicum en balsamico
(Suggestie witte wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2024 – € 8,50)

***

(Supplement 4 gangen menu)
Tataki van rund, ponzudressing, wakame salade
(Suggestie rode wijn/glas: Thanisch d’Accord 2023 (Duitse Moezelwijn) – € 8,50)

***

Roodbaars, gegrilde mini-groenten, zwarte rijst, sausje van rode curry en kokos
(Suggestie rosé wijn/glas: Thanisch ‘Spätburgunder’ 2024 – € 8,50)

***

Dessert naar keuze
(Suggestie zoete witte wijn/glas: Sauternes – Château Rieussec 2018 – € 18,- (8 cl))Ï

Voorgerechten

Gegrilde octopus, gerookte paprikacoulis, zure room, guacamole, kroepoek van octopus, kimchipoeder € 24
.

Tostada, ceviche van roodbaars, fingerlime, chili, guacamole, zure room, haringkaviaar € 26
.

Halve kreeft “Belle Vue” € 27
.

Tomaat met Belgische grijze garnalen (1 st.) € 25
.

Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 29
.

Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 24
.

Pomme ‘Antoine’, gelakt buikspek, langoustinestaart, crème van chorizo, zure room € 26
.

Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.

Tataki van rund, ponzudressing, wakame salade € 24
.

Salade geitenkaas ‘Crottin de Chavignol’, groene appel, met/zonder krokante spek, cranberries, croutons € 19
.

Fantasie van tomaat, ‘Burrata’, sesamkrokant, watermeloen, vinaigrette van basilicum en balsamico € 22
.

Sharing

Taco’s , handgesneden rauwe tonijn, wasabimayo, atjar tjampoer, mango, chili, limoen, furikake (4 stuks) € 24
.

Mini grijze garnaalkroketjes (8 stuks) € 22
.

Tapasschotel (2 pers.) – Pata negra, Manchego, Sopressa, chorizo, olijven, pesto, foccacia € 32
.

Gelakte ribbetjes met dipsausje € 19
.

Bordje Pata negra (80 gr) € 22
.

Patatas bravas € 16
.

Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 stuks) € 19
.

Nacho’s, cheddar, jalapeño, geroosterde paprika, guacamole, zure room € 15
.

Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 stuks) € 15
.

Pasta’s

Pasta all’astice, halve/hele gegrilde kreeft, sausje met bisque, tomaatjes en tuinkruiden € 34/52
.

Pasta ‘Vongole’, trostomaat, chili, look, tuinkruiden, zeekraal € 29
.

Pasta pomodori, trostomaat, chili, look, tuinkruiden en Parmesan € 24
.

Hoofdgerechten

Paling in ’t groen met brood of verse friet € 39
.

Bouillabaise ‘De Luxe’, halve kreeft, reuze gamba’s, roodbaars, Vongole, tuinkruiden, zeekraal, rouille en toast € 52
.

Roodbaars, gegrilde mini-groenten, zwarte rijst, sausje van rode curry en kokos € 35
.

Reuze gamba’s à la plancha (4 stuks), kruidenpasta € 36
.

Gebakken zeetong, tomatenslaatje, huisgemaakte tartaar, verse friet € 48,50
.

Tomaat met Belgische grijze garnalen (2 st.) met verse friet € 37
.

Filet pur ‘Black Angus’, saus naar keuze (peper/Archiduc/bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet  € 42,50
.

Côte à l’os ‘Rubia Gallega’, saus naar keuze (peper/Archiduc/ bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet (2 pers.) € 52 p.p.
.

Filet van ‘Iberico de Bellota’, gegrilde mini-groenten, rozemarijnaardappel, truffeljus € 39
.

Duo van rundstartaar en filet pur, bearnaise kroketje, slaatje, pommes pont neuf, vleesjus € 38
.

Gelakte ribben, slaatje met mango, chili, gegrilde ananas, patatas bravas, dipsausje € 32
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 26
.

Caesarsalade, gegrilde kip, ansjovis, Parmesan, croutons, eitje, slahart, caesardressing € 24
.

Salade geitenkaas ‘Crottin de Chavignol’, groene appel, met/zonder krokante spek, cranberries, croutons € 24
.

Gegrilde mini-groenten, zwarte rijst, sausje van rode curry en kokos   € 24
.

Mosselen GOUDMERK (geserveerd met verse friet of brood):

Mosselen natuur € 29
.
Mosselen witte wijn € 33
.
Mosselen lookroom € 33
.
Mosselen curryroom € 33
.
Mosselen Thaise wijze, rode curry en kokos € 33

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 5
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes/kroketten € 5
.

Kindergerechten

Tot en met 12 jaar

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Filet pur met frietjes € 19
.

Desserten

Citroentaart met meringue en yuzu € 13,50
.

Aardbeien ‘Romanoff’, room, coulis, vodka, boterkoek € 13,50
.

Crème Brûlée huisgemaakt !! * € 13,50
.

Coupe aardbeien (met of zonder slagroom) € 13,50
.

Coupe ‘Kolonel’ € 12
.

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 12
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 12
.

Kinderijsje € 6
.

(*) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl