Menu
Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs Ⓥ en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.
De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.
U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30
Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:
Lunch
De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 38 p.p.
Wekelijks nieuwe verrassingslunch met dagverse producten
Fijnproeversmenu
Het fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 72 p.p.
Tataki van tonijn, ponzucrème, misomayo, furikake
(Suggestie witte wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2023 – € 8,50)
***
Traag gegaarde varkenswang, gerookte amandelcrumble, beurre blanc van nduja, coquilled
(Suggestie witte wijn/glas: Aldeneyck ‘Chardonnay’ 2022 – € 13,-)
***
Fazant ‘Brabançonne’ op karkas gebakken, gekonfijte bil, gekarameliseerd witloof,fine champagnesaus, amandelkroketjes
(Suggestie rode wijn/glas: Hacienda Lopez de Haro Reserva 2017 (Tempranillo) – € 8,50)
***
Warme appeltaart, speculaasijs, vanillesaus
(Suggestie zoete witte wijn/glas: Sauternes 2018 – € 18,- (8 cl))
Voorgerechten
Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.
Witloofroomsoep, grijze garnalen, bieslooksnippers € 12
.
Tataki van tonijn, ponzucrème, misomayo, furikake € 24
.
Escargots in lookboter (8 st.) € 21
.
Pata negra, gepocheerd hoeve-ei, jonge bladspinazie, schuim van cepes € 24
(supplement verse truffel + € 7)
.
Traag gegaarde varkenswang, gerookte amandelcrumble, beurre blanc van nduja, coquille € 24
.
Gebakken ganzenlever, gekarameliseerde appel, rozijnentoast, oude Port € 29
.
Risotto met boschampignons en truffel Ⓥ € 22
(supplement verse truffel + € 7)
.
Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 27
.
Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 23
.
Huisbereide kaaskroketten (2 st.), Parmesan en Brugge Oud Ⓥ € 18
.
Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.) Ⓥ € 17
.
Bordje Pata negra (80 gr) € 22
.
Pasta’s
Pasta Tartufata met boschampignons, peterselie, look Ⓥ € 26
(supplement verse truffel + € 7)
.
Ossobuco met pasta, fijne groenten en kruiden € 32
.
Pasta aïoli, pomodoro, chili, tuinkruiden en Parmesan Ⓥ € 24
.
Hoofdgerechten
Gebakken zeetong met verse friet, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 48,50
.
Cassoulet van zalm en mosseltjes, grijze garnalen, fijne groentjes, krielaardappelen, witte wijnsaus € 32,50
.
Corvinafilet, geprakte aardappel, jonge bladspinazie, grijze garnalen, gepocheerd ei, mousselinesaus € 37,50
.
Fijne hertenragout Antoine, zilveruitjes, herfstgroenten, amandelkroketjes € 33,50
.
Fazant ‘Brabançonne’ op karkas gebakken, gekonfijte bil, gekarameliseerd witloof, fine champagnesaus, amandelkroketjes € 37
.
Filet pur, saus naar keuze (peper/Archiduc/bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet € 41,50
.
Entrecote “Black Angus”, saus naar keuze (peper/Archiduc/ bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet € 34,50
.
Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 25
(supplement grijze garnalen & zwezerik + € 13,50)
.
Geprakte aardappel, jonge bladspinazie, gepocheerd ei, mousselinesaus Ⓥ € 24
.
Risotto met boschampignons en truffel Ⓥ € 28
(supplement verse truffel + € 7)
Supplementen:
Grijze garnalen (20gr) € 5
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes/kroketten € 5
.
Kindergerechten *
(*) Tot en met 12 jaar
Vol-au-vent met frietjes € 15
.
Filet pur met frietjes € 19
.
Desserten
Warme appeltaart, speculaasijs, vanillesaus ** € 14,50
.
Sabayon met marsala (2 pers.) € 13,50 (p.p.)
.
Crème Brûlée huisgemaakt !! ** € 13,50
.
Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 12
.
Café Glacé (met of zonder slagroom) € 12
.
Assortiment kaas (5 soorten) met garnituur en rozijnentoast € 19
.
Kinderijsje € 6
.
(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl