Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch

De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 38 p.p.

Wekelijks nieuwe verrassingslunch met dagverse producten

Fijnproeversmenu

Het fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 65 p.p (3 gangen)/ € 78 p.p (4 gangen).

Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette
(Suggestie rode wijn/glas: Thanisch d’Accord 2023 (Duitse Moezelwijn) – € 8,50)

***

(Supplement 4 gangen menu)
Gebakken asperges, coquille, kokoscurry, haringkaviaar, gedroogde pata negra
(Suggestie witte wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2023 – € 8,50)

***

Doradefilet, op vel gebakken, ratatouille groenten, puree, tomaat/basilicumsausje
(Suggestie witte wijn/glas: Domaine Auvigue Saint-Véran ‘Les Chênes’ 2022 – € 11,-)

***

Dessert naar keuze
(Suggestie zoete witte wijn/glas: Sauternes – Château Rieussec 2018 – € 18,- (8 cl))Ï

Voorgerechten

Gebakken asperges, coquille, kokoscurry, haringkaviaar, gedroogde pata negra € 27
.

Tataki van zalm, misomayo, fantasie van wasabi, crème van ponzu € 24
.

Oeuf Bénédicte, toast, jonge bladspinazie, gepocheerd ei, haringkaviaar, gerookte zalm, mousselinesaus € 23
.

Asperges op Vlaamse wijze € 23
(supplement grijze garnalen + € 5)
.

Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus € 24
(supplement grijze garnalen + € 5)
.

Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 29
.

Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 24
.

Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.

Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette € 26
(supplement verse truffel + € 7)
.

Vitello Tonnato ‘Klassiek’  € 23
.

Roomsoepje van asperges met bieslooksnippers € 11
.

Risotto met asperges en tuinkruiden € 19
.

Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.) € 19
.

Hoofdgerechten

Doradefilet, op vel gebakken, ratatouille groenten, puree, tomaat/basilicumsausje € 33,50
.

Gegrilde zalm, asperges, jonge bladspinazie, geprakte aardappel, gepocheerd ei, mousselinesaus, grijze garnalen € 34,50
.

Gebakken zeetong, tomatenslaatje, huisgemaakte tartaar, verse friet € 48,50
.

Filet pur ‘Black Angus’, saus naar keuze (peper/Archiduc/bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet  € 42,50
.

Zesrib ‘Black Angus’, saus naar keuze (peper/Archiduc/ bearnaise/vleesjus), verse friet € 39
.

Speenvarken, geroosterde broccoletti, puree met zongedroogde tomaat en rucola, rode wijnsaus € 36,50
.

Trio van lam, kroontje, kebab, kroket, groene groenten, rozemarijnsaus, gratin € 38
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 26
.

Asperges op Vlaamse wijze met peterselie aardappelen   € 27,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.

Geprakte aardappel, asperges, gepocheerd ei, jonge bladspinazie, mousselinesaus € 26
.

Risotto met asperges en tuinkruiden € 26
.

Pasta pomodori, trostomaat, chili, look, tomaat/basilicumsausje en Parmesan € 24

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 5
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes/kroketten € 5
.

Kindergerechten *

(*) Tot en met 12 jaar

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Filet pur met frietjes € 19
.

Desserten

Trifle, witte chocomousse, mango, limoncello, citroenkoekjes € 13,50
.

Moelleux met vanille-ijs (met of zonder slagroom) ** € 13,50
.

Crème Brûlée huisgemaakt !! ** € 13,50
.

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 12
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 12
.

Kinderijsje € 6
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl