Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch

enkel ’s middags verkrijgbaar

Toast, guacamole, gerookte zalm, zure room € 18,50
.

Club sandwich, gebakken spek, gegrilde kip, sla, tomaat, komkommer, rode ui, caesardressing € 18
.

Tartaar van rund handgesneden ‘Klassiek’, slaatje, frietjes € 29
.

Caesarsalade, gegrilde kip, ansjovis, Parmesan, croutons, eitje, slahart, caesardressing € 24
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 26
.

Salade geitenkaas ‘Crottin de Chavignol’, groene appel, met/zonder krokante spek, cranberries, croutons € 24
.

Tomaat mozzarella Burrata, focaccia, pesto en rucola € 19
.

Fijnproeversmenu

Het fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 65 p.p (3 gangen)/ € 78 p.p (4 gangen).

Taco’s (4 stuks), handgesneden rauwe tonijn, wasabimayo, atjar tjampoer, mango, chili, limoen, furikake
(Suggestie witte wijn/glas: Domaine Auvigue Saint-Véran ‘Les Chênes’ 2022 – € 11,-)

***

(Supplement 4 gangen menu)
Gegrilde octopus, gerookte paprikacoulis, zure room, guacamole, kroepoek van octopus, kimchipoeder
(Suggestie witte wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2023 – € 8,50)

***

Surf en turf, suprême van maïskip en gamba, morilles, erwtjes, fregola sarda, chorizo, sausje van kip, dragon en kreeft
(Suggestie rode wijn/glas: Thanisch d’Accord 2023 (Duitse Moezelwijn) – € 8,50)

***

Dessert naar keuze
(Suggestie zoete witte wijn/glas: Sauternes – Château Rieussec 2018 – € 18,- (8 cl))Ï

Voorgerechten

Gegrilde octopus, gerookte paprikacoulis, zure room, guacamole, kroepoek van octopus, kimchipoeder € 24
.

Gebakken asperges, coquille, kokoscurry, haringkaviaar, gedroogde pata negra € 27
.

Gegrilde reuze gamba, crème van mango, dip van bosui, gerookte paprika, gepofte paella rijst € 24
.

Halve babykreeft “Belle Vue” € 27
.

Tomaat met Belgische grijze garnalen (1 st.) € 25
.

Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 29
.

Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 24
.

Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.

Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette € 26
(supplement verse truffel + € 7)
.

Salade geitenkaas ‘Crottin de Chavignol’, groene appel, met/zonder krokante spek, cranberries, croutons € 19
.

Asperges op Vlaamse wijze € 23,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.

Sharing

Taco’s (4 stuks), handgesneden rauwe tonijn, wasabimayo, atjar tjampoer, mango, chili, limoen, furikake € 24
.

Tapasschotel (2 pers.) – Pata negra, Manchego, Sopressa, chorizo, olijven, pesto, foccacia € 32
.

Gelakte ribbetjes met dipsausje € 19
.

Bordje Pata negra (80 gr) € 22
.

Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.) € 19
.

Flammkuchen, hummus, granaatappel, misomayo, munt, citroen, krokante kikkererwten € 22
.

Pasta’s

Gegrilde babykreeft, zwarte pasta, tomaat, tuinkruiden, chili, look, sausje van vadouvan € 47,50
.

Pasta ‘Vongole’, trostomaat, chili, look, tuinkruiden, zeekraal € 29
.

Pasta pomodori, trostomaat, chili, look, tuinkruiden en Parmesan € 24
.

Hoofdgerechten

Bouillabaise ‘De Luxe’, babykreeft, reuze gamba’s, zeebaars, Vongole, tuinkruiden, zeekraal, rouille en toast (2 pers.) € 52 p.p.
.

Zeebaars op vel gebakken, puree, asperges, tuinkruiden, scheermes, crème van broccoli, beurre blanc met graanmosterd € 34,50
.

Gebakken zeetong, tomatenslaatje, huisgemaakte tartaar, verse friet € 48,50
.

Tomaat met Belgische grijze garnalen (2 st.) en frietjes € 37
.

Surf en turf, suprême van maïskip en gamba, morilles, erwtjes, fregola sarda, chorizo, sausje van kip, dragon en kreeft € 39,50
.

Filet pur ‘Black Angus’, saus naar keuze (peper/Archiduc/bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet  € 42,50
.

Tomahawk ‘Noir Baltique’ (± 1 kg), saus naar keuze (peper/Archiduc/ bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet (2 pers.) € 45 p.p.
.

Duo van rundstartaar en filet pur, bearnaise kroketje, slaatje, pommes pont neuf, vleesjus € 38
.

Gelakte ribben, slaatje met mango, chili, gegrilde ananas, aardappel wedges, dipsausje € 32
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 26
.

Salade geitenkaas ‘Crottin de Chavignol’, groene appel, met/zonder krokante spek, cranberries, croutons € 24
.

Asperges op Vlaamse wijze met peterselie aardappelen   € 27,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 5
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes/kroketten € 5
.

Kindergerechten

Tot en met 12 jaar

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Filet pur met frietjes € 19
.

Desserten

Citroentaart met meringue en yuzu € 13,50
.

Bavarois, aardbei, meringue framboos, exotische smaken, gekarameliseerde popcorn * € 15
.

Crème Brûlée huisgemaakt !! * € 13,50
.

Coupe vanille-ijs met aardbeien (met of zonder slagroom) € 13,50
.

Coupe ‘Kolonel’ € 12
.

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 12
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 12
.

Aardbeien met slagroom € 12
.

Kinderijsje € 6
.

(*) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl