
Menu
Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs Ⓥ en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.
De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.
U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30
Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch
De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 38 p.p.
Wekelijks nieuwe verrassingslunch met dagverse producten

Fijnproeversmenu
Het fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 65 p.p (3 gangen)/ € 78 p.p (4 gangen).
Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette
(Suggestie rode wijn/glas: Thanisch d’Accord 2023 (Duitse Moezelwijn) – € 8,50)
***
(Supplement 4 gangen menu)
Gebakken asperges, coquille, kokoscurry, haringkaviaar, gedroogde pata negra
(Suggestie witte wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2023 – € 8,50)
***
Doradefilet, op vel gebakken, ratatouille groenten, puree, tomaat/basilicumsausje
(Suggestie witte wijn/glas: Domaine Auvigue Saint-Véran ‘Les Chênes’ 2022 – € 11,-)
***
Dessert naar keuze
(Suggestie zoete witte wijn/glas: Sauternes – Château Rieussec 2018 – € 18,- (8 cl))Ï

Voorgerechten
Gebakken asperges, coquille, kokoscurry, haringkaviaar, gedroogde pata negra € 27
.
Tataki van zalm, misomayo, fantasie van wasabi, crème van ponzu € 24
.
Oeuf Bénédicte, toast, jonge bladspinazie, gepocheerd ei, haringkaviaar, gerookte zalm, mousselinesaus € 23
.
Asperges op Vlaamse wijze Ⓥ € 23
(supplement grijze garnalen + € 5)
.
Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus € 24
(supplement grijze garnalen + € 5)
.
Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 29
.
Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 24
.
Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.
Tartaar van rund, jonge bladspinazie, gemarineerde watermeloen, feta, truffelvinaigrette € 26
(supplement verse truffel + € 7)
.
Vitello Tonnato ‘Klassiek’ € 23
.
Roomsoepje van asperges met bieslooksnippers Ⓥ € 11
.
Risotto met asperges en tuinkruiden Ⓥ € 19
.
Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.) Ⓥ € 19
.

Hoofdgerechten
Doradefilet, op vel gebakken, ratatouille groenten, puree, tomaat/basilicumsausje € 33,50
.
Gegrilde zalm, asperges, jonge bladspinazie, geprakte aardappel, gepocheerd ei, mousselinesaus, grijze garnalen € 34,50
.
Gebakken zeetong, tomatenslaatje, huisgemaakte tartaar, verse friet € 48,50
.
Filet pur ‘Black Angus’, saus naar keuze (peper/Archiduc/bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet € 42,50
.
Zesrib ‘Black Angus’, saus naar keuze (peper/Archiduc/ bearnaise/vleesjus), verse friet € 39
.
Speenvarken, geroosterde broccoletti, puree met zongedroogde tomaat en rucola, rode wijnsaus € 36,50
.
Trio van lam, kroontje, kebab, kroket, groene groenten, rozemarijnsaus, gratin € 38
.
Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 26
.
Asperges op Vlaamse wijze met peterselie aardappelen Ⓥ € 27,50
(supplement grijze garnalen + € 5)
.
Geprakte aardappel, asperges, gepocheerd ei, jonge bladspinazie, mousselinesaus Ⓥ € 26
.
Risotto met asperges en tuinkruiden Ⓥ € 26
.
Pasta pomodori, trostomaat, chili, look, tomaat/basilicumsausje en Parmesan Ⓥ € 24
Supplementen:
Grijze garnalen (20gr) € 5
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes/kroketten € 5
.

Kindergerechten *
(*) Tot en met 12 jaar
Vol-au-vent met frietjes € 15
.
Filet pur met frietjes € 19
.

Desserten
Trifle, witte chocomousse, mango, limoncello, citroenkoekjes € 13,50
.
Moelleux met vanille-ijs (met of zonder slagroom) ** € 13,50
.
Crème Brûlée huisgemaakt !! ** € 13,50
.
Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 12
.
Café Glacé (met of zonder slagroom) € 12
.
Kinderijsje € 6
.
(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl