Spring naar de inhoud

Menu

Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.

De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.

U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30

Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch

De lunchmenu is verkrijgbaar alle weekdagen op de middag voor € 38 p.p.

Wekelijks nieuwe verrassingslunch met dagverse producten

Fijnproeversmenu

Het fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 72 p.p.

Tataki van tonijn, ponzucrème, misomayo, furikake 
(Suggestie witte wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2023 – € 8,50)

***

Traag gegaarde varkenswang, gerookte amandelcrumble, beurre blanc van nduja, coquilled
(Suggestie witte wijn/glas: Aldeneyck ‘Chardonnay’ 2022 – € 13,-)

***

Fazant ‘Brabançonne’ op karkas gebakken, gekonfijte bil, gekarameliseerd witloof,fine champagnesaus, amandelkroketjes
(Suggestie rode wijn/glas: Hacienda Lopez de Haro Reserva 2017 (Tempranillo) – € 8,50)
***


Warme appeltaart, speculaasijs, vanillesaus
(Suggestie zoete witte wijn/glas: Sauternes 2018 – € 18,- (8 cl))

Voorgerechten

Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.

Witloofroomsoep, grijze garnalen, bieslooksnippers € 12
.

Tataki van tonijn, ponzucrème, misomayo, furikake € 24
.

Escargots in lookboter (8 st.) € 21
.

Pata negra, gepocheerd hoeve-ei, jonge bladspinazie, schuim van cepes € 24
(supplement verse truffel + € 7)
.

Traag gegaarde varkenswang, gerookte amandelcrumble, beurre blanc van nduja, coquille € 24
.

Gebakken ganzenlever, gekarameliseerde appel, rozijnentoast, oude Port € 29
.

Risotto met boschampignons en truffel € 22
(supplement verse truffel + € 7)
.

Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 27
.

Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 23
.

Huisbereide kaaskroketten (2 st.), Parmesan en Brugge Oud € 18
.

Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 st.) € 17
.

Bordje Pata negra (80 gr)  € 22
.

Pasta’s

Pasta Tartufata met boschampignons, peterselie, look € 26
(supplement verse truffel + € 7)
.

Ossobuco met pasta, fijne groenten en kruiden € 32
.

Pasta aïoli, pomodoro, chili, tuinkruiden en Parmesan € 24
.

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong met verse friet, tomatenslaatje en huisgemaakte tartaar € 48,50
.

Cassoulet van zalm en mosseltjes, grijze garnalen, fijne groentjes, krielaardappelen, witte wijnsaus € 32,50
.

Corvinafilet, geprakte aardappel, jonge bladspinazie, grijze garnalen, gepocheerd ei, mousselinesaus € 37,50
.

Fijne hertenragout Antoine, zilveruitjes, herfstgroenten, amandelkroketjes € 33,50
.

Fazant ‘Brabançonne’ op karkas gebakken, gekonfijte bil, gekarameliseerd witloof, fine champagnesaus, amandelkroketjes € 37
.

Filet pur, saus naar keuze (peper/Archiduc/bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet € 41,50
.

Entrecote “Black Angus”, saus naar keuze (peper/Archiduc/ bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet € 34,50
.

Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 25
(supplement grijze garnalen & zwezerik + € 13,50)
.

Geprakte aardappel, jonge bladspinazie, gepocheerd ei, mousselinesaus € 24
.

Risotto met boschampignons en truffel € 28
(supplement verse truffel + € 7)

Supplementen:

Grijze garnalen (20gr) € 5
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes/kroketten € 5
.

Kindergerechten *

(*) Tot en met 12 jaar

Vol-au-vent met frietjes € 15
.

Filet pur met frietjes € 19
.

Desserten

Warme appeltaart, speculaasijs, vanillesaus ** € 14,50
.

Sabayon met marsala (2 pers.) € 13,50 (p.p.)
.

Crème Brûlée huisgemaakt !! ** € 13,50
.

Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 12
.

Café Glacé (met of zonder slagroom) € 12
.

Assortiment kaas (5 soorten) met garnituur en rozijnentoast € 19
.

Kinderijsje € 6
.

(**) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl