
Menu
Wij presenteren u hier ons à la carte menu.
Van eenvoudige dagdagelijkse gerechten tot signatuurgerechten van de chef.
Voor kinderen, vegetariërs Ⓥ en mensen met bijzondere wensen zal er steeds in overleg met de medewerkers naar een gepaste oplossing worden gezocht.
De allergenenkaart is op eenvoudig verzoek beschikbaar.
Voor specifieke vragen kan u bij de medewerkers terecht en bij de chef.
U kan ook steeds contact opnemen via mail info@restaurantantoine.be of via de gewone telefoon 03/435.50.30
Ontdek ook onze wijnkaart met een selectie wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten en uw culinaire ervaring zullen versterken:

Lunch
enkel ’s middags verkrijgbaar
Club sandwich, gebakken spek, gegrilde kip, sla, tomaat, komkommer, rode ui, caesardressing € 18
.
Tartaar van rund handgesneden ‘Klassiek’, slaatje, verse friet € 29
.
Caesarsalade, gegrilde kip, ansjovis, Parmesan, croutons, eitje, slahart, caesardressing € 24
.
Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 26
.
Salade geitenkaas ‘Crottin de Chavignol’, groene appel, met/zonder krokante spek, cranberries, croutons Ⓥ € 24
.
Fantasie van tomaat, ‘Burrata’, sesamkrokant, watermeloen, vinaigrette van basilicum en balsamico Ⓥ € 22
.

Fijnproeversmenu
Het fijnproeversmenu biedt u een selectie van fijne gerechten om samen van te genieten.
Te bestellen per tafel vanaf 2 personen voor € 65 p.p (3 gangen)/ € 78 p.p (4 gangen).
Fantasie van tomaat, “Burrata”, sesamkrokant, watermeloen, vinaigrette van basilicum en balsamico Ⓥ
(Suggestie witte wijn/glas: Fritz Kupelwieser ‘Pinot Grigio’ 2024 – € 8,50)
***
(Supplement 4 gangen menu)
Tataki van rund, ponzudressing, wakame salade
(Suggestie rode wijn/glas: Thanisch d’Accord 2023 (Duitse Moezelwijn) – € 8,50)
***
Roodbaars, gegrilde mini-groenten, zwarte rijst, sausje van rode curry en kokos
(Suggestie rosé wijn/glas: Thanisch ‘Spätburgunder’ 2024 – € 8,50)
***
Dessert naar keuze
(Suggestie zoete witte wijn/glas: Sauternes – Château Rieussec 2018 – € 18,- (8 cl))Ï

Voorgerechten
Gegrilde octopus, gerookte paprikacoulis, zure room, guacamole, kroepoek van octopus, kimchipoeder € 24
.
Tostada, ceviche van roodbaars, fingerlime, chili, guacamole, zure room, haringkaviaar € 26
.
Halve kreeft “Belle Vue” € 27
.
Tomaat met Belgische grijze garnalen (1 st.) € 25
.
Trio van garnaal – slaatje/kroket/bisque € 29
.
Huisbereide grijze garnaalkroketten (2 st.) € 24
.
Pomme ‘Antoine’, gelakt buikspek, langoustinestaart, crème van chorizo, zure room € 26
.
Carpaccio van “Secreto nr. 7”, truffelmayo, rucola, Parmesan € 25
(supplement verse truffel + € 7)
.
Tataki van rund, ponzudressing, wakame salade € 24
.
Salade geitenkaas ‘Crottin de Chavignol’, groene appel, met/zonder krokante spek, cranberries, croutons Ⓥ € 19
.
Fantasie van tomaat, ‘Burrata’, sesamkrokant, watermeloen, vinaigrette van basilicum en balsamico Ⓥ € 22
.

Sharing
Taco’s , handgesneden rauwe tonijn, wasabimayo, atjar tjampoer, mango, chili, limoen, furikake (4 stuks) € 24
.
Mini grijze garnaalkroketjes (8 stuks) € 22
.
Tapasschotel (2 pers.) – Pata negra, Manchego, Sopressa, chorizo, olijven, pesto, foccacia € 32
.
Gelakte ribbetjes met dipsausje € 19
.
Bordje Pata negra (80 gr) € 22
.
Patatas bravas Ⓥ € 16
.
Bruschetta’s met tomaat en pesto (5 stuks) Ⓥ € 19
.
Nacho’s, cheddar, jalapeño, geroosterde paprika, guacamole, zure room Ⓥ € 15
.
Mini kaaskroketjes Brugge Oud (8 stuks) Ⓥ € 15
.

Pasta’s
Pasta all’astice, halve/hele gegrilde kreeft, sausje met bisque, tomaatjes en tuinkruiden € 34/52
.
Pasta ‘Vongole’, trostomaat, chili, look, tuinkruiden, zeekraal € 29
.
Pasta pomodori, trostomaat, chili, look, tuinkruiden en Parmesan Ⓥ € 24
.

Hoofdgerechten
Paling in ’t groen met brood of verse friet € 39
.
Bouillabaise ‘De Luxe’, halve kreeft, reuze gamba’s, roodbaars, Vongole, tuinkruiden, zeekraal, rouille en toast € 52
.
Roodbaars, gegrilde mini-groenten, zwarte rijst, sausje van rode curry en kokos € 35
.
Reuze gamba’s à la plancha (4 stuks), kruidenpasta € 36
.
Gebakken zeetong, tomatenslaatje, huisgemaakte tartaar, verse friet € 48,50
.
Tomaat met Belgische grijze garnalen (2 st.) met verse friet € 37
.
Filet pur ‘Black Angus’, saus naar keuze (peper/Archiduc/bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet € 42,50
.
Côte à l’os ‘Rubia Gallega’, saus naar keuze (peper/Archiduc/ bearnaise/vleesjus), slaatje, verse friet (2 pers.) € 52 p.p.
.
Filet van ‘Iberico de Bellota’, gegrilde mini-groenten, rozemarijnaardappel, truffeljus € 39
.
Duo van rundstartaar en filet pur, bearnaise kroketje, slaatje, pommes pont neuf, vleesjus € 38
.
Gelakte ribben, slaatje met mango, chili, gegrilde ananas, patatas bravas, dipsausje € 32
.
Vol-au-vent, slaatje, verse friet € 26
.
Caesarsalade, gegrilde kip, ansjovis, Parmesan, croutons, eitje, slahart, caesardressing € 24
.
Salade geitenkaas ‘Crottin de Chavignol’, groene appel, met/zonder krokante spek, cranberries, croutons Ⓥ € 24
.
Gegrilde mini-groenten, zwarte rijst, sausje van rode curry en kokos Ⓥ € 24
.
Mosselen GOUDMERK (geserveerd met verse friet of brood):
Mosselen natuur € 29
.
Mosselen witte wijn € 33
.
Mosselen lookroom € 33
.
Mosselen curryroom € 33
.
Mosselen Thaise wijze, rode curry en kokos € 33
Supplementen:
Grijze garnalen (20gr) € 5
.
Tomatenslaatje € 5
.
Gebakken champignons € 5
.
Verse truffel € 7
.
Truffelmayonaise € 5
.
Frietjes/kroketten € 5
.

Kindergerechten
Tot en met 12 jaar
Vol-au-vent met frietjes € 15
.
Filet pur met frietjes € 19
.

Desserten
Citroentaart met meringue en yuzu € 13,50
.
Aardbeien ‘Romanoff’, room, coulis, vodka, boterkoek € 13,50
.
Crème Brûlée huisgemaakt !! * € 13,50
.
Coupe aardbeien (met of zonder slagroom) € 13,50
.
Coupe ‘Kolonel’ € 12
.
Dame Blanche van ambachtelijk bereid ijs (met of zonder slagroom) € 12
.
Café Glacé (met of zonder slagroom) € 12
.
Kinderijsje € 6
.
(*) aanbevolen met Sauternes Rieussec – € 18,- per glas – 8 cl